Meme coin’deki yükseliş sonrası piyasa değerinde değişim geldi!

Meme coin’deki yükseliş sonrası piyasa değerinde değişim geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın bugün biraz daha durgulaştığı görülüyor. BTC.d baskınlığı altcoin’lerdeki hareketleri kısıtlıyor. Ancak meme coin tarafında bu durum geçerli değil. Özellikle Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu, çift haneli kazançlar gördü. DOGE ise nispeten daha mütevazi kazançla Shiba’ya eşlik ediyor.

Shiba Inu’daki yükselişin ardından birçok neden yatıyor. Bu yükselişler neticesinde de haftalık iyi bir performans ve piyasa değerinde büyük artış yaşandı. Balina topluluğunda da ciddi SHIB alımları Whale Alert tarafından tespit edildi.

Meme coin, geçtiğimiz hafta daha çok durgun kalırken, pazartesi ile beraber kendini göstermeye başladı. Bunun en yükü etkisi ise yeni bir lansman duyurusu oldu. Ekip, Twitter üzerinden “Shibarium Beta” için tarih vermese de lansmanın yakın olacağı paylaşıldı.

Meme coin, bir hafta içinde 1 milyar doların üzerinde değer kazandı

Shiba Inu, kripto takibinden alınan verilere göre, 0,00001238 $ fiyatından satılıyor. Meme coin son 1 gün içinde %16,17’lik etkileyici bir artış kaydetti. İlk 50 ve ilk 100 varlıklar baz alındığında en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu.

Shiba Inu’nun piyasa değeri 24 saat içinde önemli ölçüde değişti. Daha dün 5,76 milyar dolarlık değere sahip olan meme coin, 6,75 milyar dolara çıktı. 

Sadece bir gün içinde 850 milyon doları geçen bir değeri gördü. Son bir hafta içinde ise 1,7 milyar dolardan fazla artış yaşayarak, yüzde 35’lik performans sergiledi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin