Meme coin'de trend tersine mi döndü? Teknik göstergeler uzun zaman sonra ilk defa umutlu!
Meme coin'de trend tersine mi döndü? Teknik göstergeler uzun zaman sonra ilk defa umutlu!

Meme coin’de trend tersine mi döndü? Teknik göstergeler uzun zaman sonra ilk defa umutlu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021’deki en popüler kripto para birimlerinden biri ve dünyanın en çok bahsedilen meme para birimlerinden biri olan Shiba Inu, uzun süredir devam eden olumsuz piyasa performansının ardından ilk kez yükseliş sinyali verdi.

Teknik göstergeler tarafından sağlanan ilk yükseliş sinyali, herhangi bir varlık türünde tersine dönüşün bir sinyali olan MACD çaprazıdır. Ayrıca, bir trendin gücünü belirlemek için kullanılan MACD histogramında tersine dönüşün bir onayını gördük.

Shiba Inu chart

Shiba Inu’daki histogram sadece bir gün önce yeşile döndü ve daha önce gördüğümüz satış baskısındaki düşüşü gösteriyor. Ancak her iki göstergenin varlığına rağmen, SHIB henüz herhangi bir yükseliş hareketi göstermedi. Bu yüzden Shiba Inu’yu piyasadaki en yüksek potansiyele sahip bir varlık olarak görmemeliyiz.

Üstel hareketli ortalama gibi uzun vadeli göstergeler, son birkaç hafta içinde gözle görülür bir değişiklik göstermedi. 200 günlük hareketli ortalama, düşüş trendinde kalan bir varlık için önemli bir işaret olan 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde bulunuyor.

Bununla birlikte Shiba Inu’nun düşüşü, token için destek görevi gören azalan üçgen oluşumunun altına düştükten sonra hızlandı.

Meme coin tüm zamanların en yüksek seviyesinden %86 düşerek 0,00001 dolar seviyesine geriledi ve daha sonra yatırımcılar geri dönüş için umutlarını kaybettiğinden Shiba Inu’daki satış emirlerinde artış görüldü. Yazım sırasında, Shiba 0,000012 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin