featured

Art arda düşüşler yaşayan gözde meme coin sonunda yükselişe hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Dogecoin, art arda yaşadığı düşüşlerin ardından artık geri dönüş hareketinin başlayabileceği kritik destek noktasına doğru yaklaşıyor.

Şu anda 0,11 dolar civarında işlem gören en büyük meme coin olan DOGE için düşüş çizgisinin devamını işaret eden üst üste beşinci kez kırmızı bir mum oluşuyor gibi görünüyor.

Kırmızı mum, fiyatın ayın başında kaydedilen açılış fiyatından daha düşük işlem gördüğü anlamına gelir. Bu olay, Dogecoin’de arka arkaya dört ay boyunca gerçekleşti ve görünüşe göre beşincisi de yolda.

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,76 dolara yükseldiği Mayıs 2021 tarihinden bu yana düşüş eğiliminde. Ağustos ve Kasım 2021’de işaretlenen iki aylık yeşil mumda görüldüğü gibi, fiyat hafifçe toparlandı ve ardından konsolide oldu.

meme coin DOGE

Mayıs 2021’den itibaren Dogecoin, o zamandan önce kaydedilen uzun yeşilim mum serisine kıyasla, on bir aylık mumdan yalnızca iki tanesini yeşil mum olarak işaretledi.

Aylık zaman diliminde Dogecoin, geri dönüşün gerçekleşebileceği çok önemli bir destek seviyesine yaklaşıyor. RSI göstergesi, büyük bir fiyat artışından önce daha fazla konsolidasyona işaret etse de o da yükselişi ima ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada Dogecoin’in fiyatı son 24 saatte marjinal bir düşüşle 0,114 dolardan işlem görüyor.

Olumlu bir işaret: Dogecoin birikimi devam ediyor

Dogecoin’in en iyi sahipleri, kripto para birimleri için kısa vadeli fiyat hareketiyle ilgili mevcut piyasa volatilitesinin ortasında token’ları indirimli olarak topluyor gibi görünüyor. Her piyasa döngüsünün, fiyatların düzleştiği ve karşıt yatırımcıların indirimli satın alma fırsatı gördüğü bir birikim aşaması vardır. Bu piyasa döngüsü sona erdiğinde, bir sonraki “Markalama Aşaması” başlar. Bu, piyasanın bir süredir istikrarlı olduğu ve yükselmeye başladığı bir aşamayı ifade eder.

WhaleStats’ın bu yatırımcı kategorisinin ortalama DOGE bakiyesinde %987,76 oranında bir artış bildirdiği için, son 24 saat içinde en iyi 100 Dogecoin sahibi portföylerini artırdı. Portföylerinin ortalama DOGE değeri ise %929,33 oranında arttı.

IntoTheBlock verilerine göre Dogecoin kârı %53’te kalıyor. Meme coin’deki daha fazla adresin ağ için faydalı olması bekleniyor. Çünkü sahipler pozisyonları için satış yapmaya daha az eğilimli.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin