featured

Popüler meme coin, daha yüksek seviyeler için güç toplamak istiyor! Doğru giriş noktası neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Geçtiğimiz gün yeni bir ralli yapan meme coin, 0,065 dolar seviyesinde direnç noktası buldu.

Dogecoin fiyat analizi, güçlü bir yükseliş ile 0,065 dolarda yeni bir yerel zirve yaptığı için bugün düşüş eğiliminde. Bu nedenle DOGE, bir miktar geri çekilebilir. Bunun sonucunda da 0,0625 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir.

Piyasa, son 24 saat içinde oldukça karmaşıktı. Piyasa lideri olan Bitcoin %1,38 oranında değer kaybederken, en büyük altcoin olan Ethereum konsolide olurken neredeyse sabit kaldı. En iyi altcoin’lerin geri kalanı da çoğunlukla hafif bir kayıpla işlem gördü.

Dogecoin 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Gözde meme coin, son 24 saat içinde 0,06336 dolar ile 0,06539 dolar aralığında işlem gördü. Bu da volatilitenin düşük olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %7,4 azalarak toplam 263,7 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 8,5 milyar dolar civarında bulunuyor. Kripto para birimleri arasındaki sıralamada ise 10. sırada yer alıyor.

DOGE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Meme coin’in 4 saatlik grafikte 0,065 dolarda bulunan direnç noktasının altında sabit kaldığını görüyoruz. Bu da DOGE fiyatını yeni haftanın başında daha da aşağı çekebilir.

Dogecoin fiyatı, birkaç günlük düşüşün ardından bu haftanın başlarında güçlü bir geri dönüş gördü. Çarşamba günü 0,058 dolarlık kısa bir testten sonra fiyat geri çekilmeye başlamadan önce daha yüksek bir yerel dip yaptı.

meme coin DOGE grafik

Bunu takip eden hareket, 0,064 dolar seviyesinde doğru yükselen ilk dalgaydı. Kısa bir geri çekilme, bir geceden cumartesi gününe kadar görüldü. Hafta sonu daha fazla yukarı yönlü bir kurulum olarak 0,062 dolar civarında net bir yerel en düşük seviyeyi belirlendi.

Geceden bugüne Dogecoin fiyatı daha da yükseldi ve 0,065 dolar seviyesine ulaştı. Bu nedenle, birkaç haftalık genel momentumun daha da yükselişe geçtiğini gösteren başka bir daha yüksek yerel zirve belirlendi.

Muhtemelen meme coin, bir sonraki yükseliş için bir temel hazırlamak için bir gecede başka bir düşüş görecek. Yükseliş momentumu yeniden başladığında, gelecek haftanın ortasından önce 0,067 dolar işaretine doğru bir baskı görebiliriz.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin