Shibarium Beta için tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar…

Meme coin yeni bir token çıkaracağını duyurdu: Herkes alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük bir SHIB etkileyicisi ve ShibaSwap’ın baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yeni bir gelişmeyi topluluk ile paylaştı.geliştirici, Shiba Inu’nun yeni bir token çıkaracağını duyurdu.

Yeni token TREAT, ekosistem geliştirmelerinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek. Ayı piyasasında iken böyle cesaretli bir adım atılması takipçiler tarafından merak uyandırdı. Varlığın ne kadar başarılı olacağı ise merak konusu…

Duyuru, Shiba’nın L2 blok zinciri Shibarium ve istikrarlı parası SHI hakkında başka güncellemeler de sağlayan Shytoshi tarafından geldi. Shytoshi bir blog yazıdında çıkarılacak olan yeni varlık hakkında bilgilendirdi.

Shiba Inu ekosisteminde önemli gelişmeler

Shytoshi, Treat tokenin öncelikle bir ödül olarak kullanılacağını söyledi. Son zamanlarda, Shiba topluluğu, Shibarium’da doğrulayıcıların üretimi için bir ödül olarak BONE tokenlerinin tahsisi için oy kullanmıştı. Bu diğer her şey için bir ödül olarak kullanılıyordu.

ShibaSwap’ın baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Treat’in Metaverse ve Shiba Koleksiyon Kart Oyunu için ödüller elde etmek için de kullanılacağını belirtti. Bununla beraber, SHI stablecoin’inin dengelenmesinde önemli bir rol oynadığına inanılıyor. 

Kusama, tokenomiklerin topluluk içinde popüler olacağından emin. Treat, herhangi bir aceleyi önlemek ve kullanım durumlarını önceden planlamak için göreceli olarak gizlilik içinde geliştirildi.

Shytoshi Kusama, sadık Irk üyeleri için sınırlı bir İkram kaynağı ayırdığını açıkladı. Ona göre, Shiba’nın en sadık destekçilerinin çoğu, bazen takımın kötü şartlarda ayrılan eski üyelerinden gelen “FUD” ile uğraşmak zorunda kalıyor.

Sürekli yeni bir şey deneyen meme coin fiyat tarafında bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Piyasanına kötü olmasından etkilenen Shiba, son 7 günde %6 arttı. Şu anda 0.00001035 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin