Popüler meme coin yatay hareketini sonlandıracak mı? Teknik analiz
Popüler meme coin yatay hareketini sonlandıracak mı? Teknik analiz

Popüler meme coin yatay hareketini sonlandıracak mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin fiyat analizine göre Dogecoin kayıplar yaşıyor. Dünkü aşağı yönlü fiyat fonksiyonunun ardından bugün, boğalar da inisiyatifi ele geçirmeye çalışsa da, düşüş baskısı devam etti. Bu noktaya kadar hakimiyetini sürdürmek için satış baskısı fiyatı 0,0852 dolara düşürdü. Yine de, boğalar trendi kırmaya çalışırken meme coin şu an yatay hareket ediyor.

Meme coin fiyat analizi

DOGE fiyatı 0,0800 dolar aralığında gezinmeye devam ediyor. Meme coin fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği düşüş gözlemleniyor. DOGE/USD son 24 saatte yaklaşık yüzde 3,90 değer kaybetti. Ancak öte yandan kripto para geçtiğimiz hafta yüzde 2,78 kazanç bildirdi ve bu da nispeten daha küçük bir yüzde. Bugün işlem hacmi yüzde 23 artarak yüzde 1,36 pazar hakimiyeti sağladı.

DOGE 1d

Hareketli ortalama (MA), mevcut fiyat seviyesinin hemen altına indi. Meme coin 0,0850 dolar seviyesinde sabitlendi. Göreceli Güç Endeksi göstergesi yazım sırasında nötr seviyede yer alıyor. Meme coin 4 saatlik analize göre fiyat fonksiyonunun şu anda yukarı doğru dönme aşamasında gibi duruyor. Satış baskısı yeniden mevcut fiyat seviyesinin hemen üzerinde göründüğünden, fiyat kırılması bugün aşağı yönlüydü. Şu anda, fiyat dünkü 0,0852 dolarlık kapanış değerinin altına indi ve bu da daha fazla kayıp olduğunu gösteriyor.

DOGE 4g

Hareketli ortalama, dört saatlik grafikte hala mevcut fiyat seviyesinin 0,0861 dolar üzerinde işlem görüyor. Meme coin 4 saatlik grafikte volatilite nispeten düşük olduğu için Bollinger bandının üst değeri 0,0896 dolar, alt Bollinger bandı değeri ise 0,0828 dolar seviyesinde yer alıyor.

Dogecoin fiyat analizi, düşüş eğiliminin bugün de görüldüğünü bildiriyor. Fiyat seviyeleri 0,0852 dolara düştü. Ancak, bugün için fiyat seviyelerinde önemli bir değişiklik beklenmeyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin