Bu meme coin trendi tersine çevirdi! Boğalar yeni bir ralliye hazır!
Bu meme coin trendi tersine çevirdi! Boğalar yeni bir ralliye hazır!

Bu meme coin trendi tersine çevirdi! Boğalar yeni bir ralliye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, piyasanın daha fazla yükseliş aktivitesi için büyük alan gösteren bir yükseliş hareketine devam edeceğini ortaya koyuyor. Meme coin’in değeri 18 Mart 2022’de 0,1189 dolara yükselmesine neden olan ve daha da yukarı doğru ivme kazanmaya devam eden büyük bir eğilim yaşadı.

Bugün, 19 Mart 2022’de kripto para birimi fiyatı 0,1195 dolara yükseldi. Dogecoin son 24 saatte %3,60 arttı ve 423,782,992 dolarlık işlem hacmine ulaştı. DOGE şu anda 0,1195 dolardan işlem görüyor ve bu yazı yazılırken 15.847.062.425 dolarlık canlı piyasa değeri ile 13. sırada yer alıyor.

DOGE 4 saatlik fiyat analizi: Son güncellemeler

Dogecoin fiyat analizi, bir açılış trendinin ardından piyasanın oynaklığını ortaya koyuyor. Artan bir hareketin ardından volatilitesi ile kripto para biriminin değerinin volatil değişime uğraması daha olasıdır. Sonuç olarak, DOGE fiyatının her iki aşırı uçtan da değişime karşı daha savunmasız hale geldiği görülüyor. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE için en güçlü direnci temsil eden 0,1201 dolar seviyesinde bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, DOGE için en güçlü destek görevi gören 0,1131 dolarda bulunuyor.

DOGE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini gösteriyor. Ancak DOGE fiyatının izlediği yolu takip ederek, fiyatın son zamanlarda direnci kırdığını ve artık doğrusal bir yol izlemeye başladığını da söyleyebiliriz. Boğalar avantajlarını koruyabilir ve DOGE fiyatını yükseltebilir. Şimdilik, piyasa yükseliş alanında hareket ediyor gibi görünüyor ve kripto para biriminin değerini artırıyor.

Dogecoin price analysis: DOGE maintains tremendous bullish movement at $0.1195 1

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 66’da, bu da varlıkların aşırı değerleme bölgesine düştüğü anlamına geliyor. Ek olarak, RSI, istikrara yönelik sürekli bir piyasa hareketini gösteren doğrusal bir yol izliyor gibi görünüyor.

1 günlük Dogecoin fiyat analizi: DOGE yukarı hareket ediyor

Dogecoin fiyat analizi, direnç ve destek bandının birbirine göre zıt yönlerde hareket etmesiyle birlikte hafif artan bir hareket yaşayan piyasa volatilitesini ortaya koyuyor. Sonuç olarak, meme coin’in fiyatı oynaklıkla ilerleyecek. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE için en güçlü direnç görevi gören 0,1342 dolar seviyesinde bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, DOGE için en güçlü destek görevi gören 0,1069 dolarda bulunuyor.

DOGE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini gösteriyor. Meme coin bugün sağlam bir yükseliş alanına girdi ve fiyat yükseldikçe artan bir piyasanın işaretleri gösteriyor.

Dogecoin price analysis: DOGE maintains tremendous bullish movement at $0.1195 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 44’te, bu da meme coin’in değerinin sabit olduğunu ve alt nötr bölgeye düştüğünü gösteriyor. Bununla birlikte, RSI doğrusal olarak hareket ediyor, bu da maliyetin sabit kaldığını gösteriyor.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizini sonuçlandırarak, meme coin’in yükseliş hareketini sürdürdüğü ve şimdi boğaların piyasanın hakimi olduğu ve DOGE’nin değerini artırmak için çok çalıştıkları sonucuna varabiliriz. Piyasa sabit özellikler gösteriyor, bu da yükseliş hareketinin uzun süre korunacağı anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin