Bu meme coin topluluğu Elon Musk'a yanıt verdi! Fiyat yükselişi sürdürecek mi?
Bu meme coin topluluğu Elon Musk'a yanıt verdi! Fiyat yükselişi sürdürecek mi?

Bu meme coin topluluğu Elon Musk’a yanıt verdi! Fiyat yükselişi sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın attığı tweetin ardından BabyDoge’un fiyatı yükselişe geçti.  Bir tweet’e yanıt olarak, BabyDoge’un resmi hesabı, topluluğun Tesla CEO’su Elon Musk’a minnettarlığını dile getirdi. BabyDogeCoin Twitter hesabında şunu paylaştı:

“Ne pahasına olursa olsun seni hayal kırıklığına uğratmayacağım” 

BabyDoge fiyatında son durum

BabyDoge’un fiyatı, 4 saatlik devasa bir yeşil mumun ardından art arda gelen üç mumla yükselişini doğruladı. Meme coin 19 Ekim Çarşamba günü 0,00000000113’lük en düşük seviyelerinden saatler içinde 0,000000000124 dolarlık yüksek seviyelere keskin bir toparlanma kaydetti. Yayınlandığı tarihte, BabyDoge kripto parası yükselişinde kayıplar yaşayarak %2’lik artışa düştü. Yazım sırasında 0,000000001181 dolar seviyesindeydi.

BabyDoge ve Elon Musk arasındaki ilişki, Tesla CEO’sunun Pinkfong’un “Baby Shark” şarkısının sözlerini değiştirip onun versiyonunu tweetlediği geçen yıl Temmuz ayına kadar uzanıyor. “Baby Doge” şarkısı geçen Temmuz’da popülaritesini artırdı ve fiyatının fırlamasına neden olmuştu.

“Sonsuza Kadar Minnettar”

BabyDoge bu tweetle birlikte Elon Musk’ın verdiği desteğin yıldönümünü kutluyor. Reuters tarafından bildirildiği üzere Elon Musk Çarşamba günü, kendisi ve diğer yatırımcıların sosyal medya şirketi için fazla ödeme yapmasına rağmen, Twitter’ı satın almasından heyecan duyduğunu söyledi. 28 Ekim’e kadar, önümüzdeki Cuma, Elon Musk ya Twitter’a sahip olacak ya da yargıya taşınacak.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin