Popüler meme coin tarihsel eğilimi yeniden test etmeye mi hazırlanıyor?
Popüler meme coin tarihsel eğilimi yeniden test etmeye mi hazırlanıyor?

Popüler meme coin tarihsel eğilimi yeniden test etmeye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük meme coin olan Dogecoin fiyatı 300 günden fazla bir süredir düşüş trendinde yer alıyor. Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin %85 altında işlem görüyor. Tarihsel eğilim, geçmişte iki kez mükemmel destek sağladı ve kolların uzanabileceği bir yerde oturuyor.

Tarihsel trendin üçüncü tekrarı yatırımcıları DOGE almaya teşvik edebilir

Dogecoin fiyatı, 2020 yılının başından beri gelişen tarihi bir trendi yeniden test ederken önemli kazançlar elde etti. Trend çizgisinin üçüncü yeniden testi henüz gerçekleşmedi, ancak meme coin şu anda bunun üzerinde seyrediyor.

Meme coin fiyatı 5 Temmuz 2020 tarihinde trendin ilk testini takiben sadece iki gün içinde %150 yükseldi. İkinci yeniden test, 27 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşti. 100 gün içinde DOGE fiyatında %10.000 gibi büyük bir artış sağlayan daha da büyük getiriler gördü.

Bir trend çizgisinin üçüncü yeniden testinin yatırımcılar için en güvenli girişi sağlayabileceğini düşünmek mantıklı. Böyle bir varsayıma göre uzun vadeli boğalar, 0,08 ile 0,09 dolar arasında oturan talep bölgesini test etmek için Dogecoin fiyatının %25 ile %30 daha düşmesini sabırla bekleyebilir.

Dogecoin Price Chart

Yatırımcılar, Dogecoin fiyatının günlük grafikte hâlâ daha düşük seviyelerde olduğunu unutmamalı. Kısa vadeli gelecekte herhangi bir yükseliş davranışı önermek için henüz bir kanıt yok.

Ayılar Dogecoin fiyatını geçen yılki 0,09 dolardaki direncine başarılı bir şekilde itemezlerse, Nisan ayının sonu meme coin için çok spekülatif bir zaman olabilir. Mevcut fiyat kaçınılmaz olarak tarihsel eğilimle denk gelebilir.

Bu yükseliş tezinin geçersiz kılınması, yalnızca DOGE fiyatının Nisan ayına kadar tarihsel trend çizgisinden destek bulamaması durumunda gerçekleşebilir. Tarihsel eğilim çizgisi potansiyel olarak dirence dönüşebilir ve fiyatları 0,07 dolara ve hatta 0,05 dolara kadar gönderebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin