Meme coin rekabetinde son durum: Gelecekleri ve takip edilecek seviyeler
Meme coin rekabetinde son durum: Gelecekleri ve takip edilecek seviyeler

Meme coin rekabetinde son durum: Gelecekleri ve takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021, meme coinlerden özellikle Shiba Inu ve Dogecoin için oldukça tuhaf bir yıldı, çünkü coinlerin çoğu yıl içinde kendilerini geride bıraktı ve neredeyse herkesin dikkatini çeken bir şekilde çılgın ralliler gördü. Ralliler o kadar önemliydi ki, meme coinlerden bazıları bir süre için piyasa değeri ile ilk 10 kripto listesine bile girdi. Bununla birlikte, bu sadece kripto paraların düştüğü yılın son birkaç ayında yaşandı.

Ayrıca, hem DOGE hem de SHIB, 2021’de kimsenin tahmin edemeyeceği çok yüksek ralliler gördü. Kripto dünyasında bile değil. Her şey, Tesla CEO’su Elon Musk, otomobil üreticisi ilk Bitcoin alımını yaptıktan sonra Dogecoin hakkında sık sık tweet atmaya başladığında başladı. Shiba Inu daha sonra diğer birçok yeni kripto para gibi Dogecoin’den ilham alacaktı. SHIB ve diğer bazı meme coinleri, DOGE’lerden bile daha inanılmaz rallilere sahipti. En dikkate değer olanı, Shiba Inu’nun Ekim ayında dünya dışı rallisiydi ve meme coin sadece 30 günde %1000 arttı.

Meme coinleri bu yıl neler bekliyor?

Çoğu meme coin, özellikle geçen yılın son aylarından bu yana ciddi düşüşler yaşadı ve şimdi ilk on kripto listesinin tamamen dışında kaldı. Aslında, bir Arcane Research raporu, meme coinlerin çoğunun 2022’de belirsizliğe gireceğini tahmin ediyor. Öyleyse, kripto paraların şu anda nasıl performans gösterdiğini inceleyelim.

DOGE fiyatı

Yazım sırasında, Dogecoin’in fiyatı son 7 gün içinde %12,88 düşüşle 0.1505 dolar civarında dalgalanıyor. İşte son beş gün içinde kripto paranın fiyatındaki eğilimi gösteren bir grafik:

Meme coin DOGE price action

SHIB fiyatı

Shiba Inu’nun yayınlandığı tarihteki fiyatı, son 7 gün içinde %16,80 düşüşle 0,00002818 dolar oldu. Aşağıda, son beş gündeki kripto paranın fiyat eğiliminin bir tablosu yer alıyor:

Meme coin SHIB price action

Dogelon Mars

Dogelon Mars’ın yazının yazıldığı tarihteki fiyatı, son 7 gün içinde %24,80 düşüşle 0,000001242 dolar civarında dalgalanıyor.

Hepsi düşüş eğiliminde gibi görünse de, henüz alarm vermek için kesinlikle bir neden yok. Bunun nedeni, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere tüm kripto pazarlarında genel bir düşüş eğilimi olması. Dogecoin ve Shiba Inu, meme coin dünyasında hâlâ kendilerini tutuyorlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin