featured

Yatırımcıların ilgisi geri kazanılınca meme coin rallileri başladı! İşte fiyat hedefleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden olan Dogecoin, Shiba Inu, Luna Classic ve SafeMoon, sosyal hâkimiyetlerinde ve popülerliklerinde bir artış yaşadılar.

Sosyal hâkimiyetin artışı, fiyatların yerel zirvelere ulaşmasıyla birlikte geldiği için bunlar meme coin’ler için önemli bir yükseliş göstergesi.

Analistlere göre meme coin’ler direnç noktalarına yaklaştıkça, özellikle köpek temalı kripto para birimleri olan Dogecoin ve Shiba Inu yükseliş görünümlerini koruyorlar.

Köpek temalı meme coin’ler olan DOGE, SHIB, Luna Classic LUNC ve SafeMoon, son birkaç ay içinde sosyal hâkimiyetlerinde bir artışa tanık oldu. Analistler ve kripto para yatırımcıları arasındaki popülariteleri arttıkça fiyatların da yükselmesi bekleniyor.

Meme coin’ler sosyal medya platformlarına hükmediyor

Santiment’teki analistler, geçtiğimiz birkaç ay boyunca meme coin’lerin popülaritesinin arttığını belirtti.  Sosyal hâkimiyet, Twitter gibi sosyal medya platformlarında bir kripto para biriminden bahsedilme sayısıyla hesaplanan bir ölçümdür.

meme coin ralli

Sosyal medya hâkimiyetindeki ani artışla, fiyatların da yeni yerel zirvelere ulaşması bekleniyor.

Shiba Inu rallisi fiyatı 0,000014 dolara yükseltebilir

Önde gelen bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Bob Mason, Shiba Inu fiyat hareketini değerlendirdi. Bu değerlendirmesi sonucunda fiyatın 0,000014 dolara doğru bir ralliye hazır olduğunu söyledi.  Mason, meme coin’in geniş pazar eğilimini desteklemesi sebebiyle fiyatta %16,6’lık bir ralli öngördü.

Kripto yatırımcıları, CPI verilerinin yayınlanması ile Merge öncesinde Bitcoin, Ethereum’un fiyat hareketlerini değerlendirirken bir tandan da meme coin’lerin performanslarına odaklandılar.

Dogecoin fiyatı son zamanlarda bir düşüş yaşadı. BU hareketi ile 0,064 dolar seviyesine geriledi.  Karışık bir başlangıca rağmen Mason, fiyatta daha fazla düzeltme gerçekleşmeden önce 0,064 dolar seviyesine bir ralli gerçekleşeceğini düşünüyor.

Dogecoin’in genişletilmiş bir kripto rallisine tanık olması ve ikinci ana direnç noktası olan 0,0666 doları test etmesi muhtemel. DOGE’nin üçüncü büyük direnç noktası ise 0,0693 dolarda bulunuyor.

Eğer Dogecoin 0,0625 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başaramazsa, fiyatta bir düşüş başlayabilir.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin