Bu hafta sürpriz yapması beklenen 5 meme coin…

Meme coin piyasası yeniden hareketleniyor: İşte öne çıkan fiyat hareketleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftada yaşanan durgunluğun ardından piyasada hareketlilik yaşandı. Aslında bu hafta FUD haberleriyle başladı. Amerika’daki enflasyon beklenenden yüksek geldi. Buna rağmen Bitcoin ve türevleri iyi bir tepki verebildi. Ayrıca meme coin piyasası da yeniden kendini göstermeye çalışıyor.

Meme coin piyasasında şimdi 3 önemli kripto para birimini inceleyeceğiz. İkisi piyasanın öncüleri olurken biri de iyi bir rakip olduğunu gösteren kripto para birimi.

Meme coin piyasası

Kripto pazarında yeniden başlayan toparlanmanın ortasında, Milyarder Elon musk Twitter’da Köpeği ‘Floki’nin bir fotoğrafını ” Twitter’ın yeni CEO’su harika ” başlığıyla paylaştığında meme paraları öne çıktı. Bu tweet Floki, Dogecoin ve Shiba Inu’nun piyasa değerini anında etkiledi.

Floki (FLOKI)

İlk meme coin piyasasında inceleyeceğimiz varlık Floki. Bugün öne çıkmasının ana sebebi ise Elon Musk oldu. Floki fiyatı, Ocak 2023’te güçlü bir toparlanmaya ve ardından Şubat ayı düzeltme aşamasına tanık oldu. Piyasadaki artan belirsizlikle birlikte, madeni para fiyatı, sürdürülebilirliği daha yüksek seviyelerde doğrulamak için 0,00002 $ desteğine düştü.

Kripto para gün içinde %53’lük bir kazanç göstererek Musk tweet’inden sonra en çok ödül alan oldu. Sonuç olarak, fiyat 0,00002 $ desteğinden toparlandı ve son salınım yüksek direnci olan 0,000032 $’ı bir vuruşta aştı.

Dogecoin (DOGE)

Geçen hafta boyunca, 0,073 dolarlık yerel desteğin üzerinde durdu. Bu destekteki düşük fiyat reddi vitrini, tacirlerin bu destekte aktif olarak birikim yaptığını gösterir.

Piyasadaki yükseliş hissiyatının artması ve Elon Musk Tweet’inden gelen ekstra destekle Dogecoin fiyatı söz konusu destekten toparlandı ve son iki günde %7,5 yükseldi. Ayrıca, piyasada sürekli alım ile madeni para fiyatı 0,09 $ bariyerini yeniden test edebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Meme coin, günlük zaman çerçevesi tablosu; fincan ve kulp modelinin oluşumunu gösterdi. Ayrıca, piyasadaki son düzeltme aşaması, SHIB fiyatının 0,000012 $’ın üzerinde sürdürülebilirliğini doğrulayan işlem bölümünü şekillendirdi.

Shiba Inu piyasanın toparlanmasıyla beraber 0,000012 $ desteğinden toparlandı. Sonuç olarak, madeni para fiyatı son iki günde %8 arttı ve şu anki fiyatı olan 0.000013$’a ulaştı.

Satın alma baskısı devam ederse, SHIB fiyatı kupa ve kulp modelinin 0,0000147 $ boyun çizgisi direncinden bir kırılma girişimi gösterebilir. Bu nedenle kırılma, 0.000022 $ işaretine doğru bir boğa koşusunu mümkün kılabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin