Popüler meme coin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Yukarı yönlü kırılma gelir mi?
Popüler meme coin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Yukarı yönlü kırılma gelir mi?

Popüler meme coin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Yukarı yönlü kırılma gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE), boğaların 0,1255 dolar seviyesinin üstesinden gelememesiyle, ayılar kontrolü ele aldı ve meme coin fiyatı daha düşük seviyelere indi. Bununla aşağı yönlü baskı, iki hafta önceki en düşük seviyeyi 0,1067 dolar ve aylık S1 desteğini 0,1010 dolar olarak hedefleyerek devam ediyor.

Daha fazla bozulma, DOGE’yi bu seviyelere çekebilir!

Dogecoin fiyatı 0,1255 doların üzerine çıkmanın zirvesindeydi ve bu süreçte meme coin 0,1400 doları hedefleyerek önceki haftaların zirvelerini ve 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı test edecekti. Ancak boğalar, hafta boyunca Ukrayna’dan gelen bazı olumlu haberlerle ateşlenen ve kendi taraflarındaki birkaç talebi iptal etmeye istekli olan bir yardım rallisinin ardından kurumaya bırakıldı. Ancak Rusya sessizliğini korudu ve bu da üst tarafta 0,1255 dolardan önemli bir reddi tetikledi.

Popüler meme coin fiyatı, iki hafta öncesine göre en düşük seviye olan 0,1067 dolarda bulunabilen destek arayan yatırımcılara sahip. Yatırımcılar için olduğu gibi bu seviyenin bir miktar yükseliş aktivitesi ile karşılanması beklenebilir, uzun gitmek ve stoplarını 0,1004 dolar tarihsel seviyenin ve 0,1000 dolar psikolojik seviyenin altına yerleştirmek mantıklı olacak. Ancak aynı zamanda, yerleştirilen seviyeler ayıları çekeceğinden ve DOGE’nin aylık S2 destek seviyesinde 0,0700 dolara bir hareket görebileceğinde bu hareket ayılara fırsat sağlıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) yavaş bir hızda düşmeye devam ediyor.

DOGE/USD weekly chart

Görüşmeler devam ederken, her an bir çözüm iletilebilir ve bu unsurun meme coin fiyat hareketinde hesaba katılması gerekir. Bunun kısa bir test ve 0,1255 dolar üzerinde hızlı bir kırılma göreceğini ve önceki iki en yüksek, 55 günlük SMA ve aylık pivotun birbiriyle kesiştiği 0,1400 dolar alanıyla karşı karşıya kalabilir. Başlığın etkisine bağlı olarak, bir kez oradayken, aylık R2 direnci ve 200 günlük SMA yakınında muhtemelen 0,2000 dolara kadar devam eden bir ralli görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin