featured

Gözde meme coin’in fiyatını kurtarmak için boğalar her an geri dönebilir! DOGE teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde köpek temalı meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş eğiliminde gibi görünüyor. Dogecoin için en güçlü direnç noktası 0,1626 dolar seviyesinde iken en güçlü destek noktası ise 0,1355 dolar seviyesinde bulunuyor.

Genel olarak kripto para piyasası olumsuz bir hareket içerisine girdiği için Dogecoin de bu hissiyattan etkilendi. Dün meme coin’in fiyatı, 0,1480 dolar seviyesine doğru bir düşüş yaşadı. Düşüş hareketini bugün de devam ettiren DOGE, 0,1411 dolara kadar geriledi. Hemen ardından ise hızlıca bir toparlanma hareketi yaptı ve 0,1465 dolara yükseldi.

Kripto para birimi son 24 saatte %6,47 oranında değer kaybetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,1203 dolar seviyesinden işlem görüyor. 2,758,425,893 dolarlık işlem hacmine sahip olan olan Dogecoin, 19,384,389,882 dolarlık canlı piyasa değeri ile genel sıralamada 12. sırada yer alıyor.

DOGE 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik fiyat grafiği, piyasanın volatilitesini vurguluyor. DOGE fiyatı her iki uçta da değişken yapıya sahip görünüyor.  Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç noktasını temsil eden 0,1687 dolar seviyesinde iken, alt sınır ise en güçlü destek görevi gören 0,1355 dolar seviyesinde bulunuyor.

DOGE meme coin grafik

Meme coin’in fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da hâkim olan düşüş eğilimini gösteriyor. Ancak DOGE fiyatının izlediği yolu takip ederek, fiyatın son zamanlarda direnç noktasını kırdığını, ardından önemli bir düşüş yaşadığını ve şimdi de yukarı yönlü bir hareket izlemeye başladığını da söyleyebiliriz. Bu nedenle, boğalar avantajlarını yeniden kazanabilir. Bunun sonucunda da fiyat yeniden yükselmeye başlayabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 46 endeksinde işlem görüyor. Bu da fiyatın istikrarlı olduğu ve alt tarafsız bölgeye düştüğü anlamına geliyor. Buna ek olarak RSI, istikrarlı hareketi ile birlikte; artan bir pazara işaret ederek hafifçe yukarı doğru bir yol izliyor gibi görünüyor. Yükselen RSI puanı, baskın satın alma faaliyetini gösterir.

1 günlük Dogecoin fiyat grafiği analizi

1 günlük fiyat grafiği analizi, direnç ve destek noktalarının birbirine doğru hareket etmesiyle piyasadaki volatilitenin hafifçe azaldığını gösteriyor. Şimdilik, DOGE fiyatı volatil değişime daha az duyarlı görünüyor.

Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 0,1626 dolar seviyesinde iken, alt sınır ise en güçlü destek görevi gören 0,1143 dolar seviyesinde bulunuyor.

DOGE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş hareketini gösteriyor. Bugün, meme coin sağlam bir düşüş alanına girdi ve fiyat aşağı doğru hareket ediyor.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 54 endeksinde işlem görüyor. Bu da meme coin’in değerinin sabit olduğunu ve üst tarafsız bölgeye düştüğünü gösteriyor. Bununla birlikte, RSI yukarı doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Bu da baskın satın alma faaliyeti ile artan bir pazara işaret ediyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, Dogecoin düşüş eğiliminde hareket ediyor. Şimdi ayılar piyasanın hakimi. Ama bu ne kadar sürecek belli değil. Meme coin’in fiyatı için gelecekte yükseliş fırsatları mevcut ve boğalar yakında harekete geçebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin