Meme coin, kullanıcı sayısıyla Shiba Inu’yu geride bıraktı

Meme coin, kullanıcı sayısıyla Shiba Inu’yu geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin pazarında yarış gitgide kızışıyor. Varlıkların kendi içindeki rekabeti neredeyse her gün yer değiştiriyor. Şimdi yatırımcıların yeni varlığı BabyDoge. 2022 yılına giriş yapmamıza rağmen meme coinlere karşı olan ilgi hiçbir şekilde azalmıyor. Yatırımcılar az da olsa Dogecoin ve türevlerini satın alıyor. Her kitleden alıcısı muhakkak  oluyor.

2022 yılının ilk ayında ise BabyDoge’nin ismini sıkça duymaya başladık. Kripto para birimi, bir anda meme coinler arasında popüler oldu. Son yaptığı yükselişle beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

BabyDoge’yi elinde tutan cüzdan miktarı şimdi yeni bir rekor kırdı. Mevcut sahip sayısı, tam 1,226,253 olarak açıklandı. Bu rakam üç gün öncesine göre artış yakaladı. Bugün ise yeni yatırımcılarla birlikte sayı daha da arttı. 1.205.517’de olan yatırımcı sayısı 200 binden fazla artış gördü.

Meme coin, yatırımcıların ilgisini çekti

Meme coin, yatırımcıların ilgisini çekti

WhaleStats blok zinciri analiz platformu tarafından veriler paylaşıldı. Paylaşılan verilere göre BabyDoge, Shiba ınu’yu geride bıraktı. Daha büyük piyasa değeri değerine, daha yüksek ticaret hacmine ve daha geniş benimsenmesine rağmen BabyDoge, Shiba Inu’yu geçebildi.

Öte yandan analiz platformu paylaştığı tweet’e göre, Binance Akıllı Zincirindeki (BSC) en büyük balinalar şu anda bu meme coine akın ediyor. Varlığın fiyatı 0,0000000004654 $ olan ve yüzde on artış gösteren 4,668.265 $ değerinde şaşırtıcı bir 1.11.635.236.121.550 BabyDoge’a sahip. Meme coin her açıdan şu an en ilgi çeken proje. Kötü bir piyasa içinde yükselişi hızlı yapan nadir varlıklardan biri.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin