featured

Gözde meme coin’ler piyasanın geri kalanına kıyasla daha hızlı yükselebilir! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB, piyasadaki popüler altcoin’lerden daha hızlı yükselebilir mi?

Kripto piyasası, birkaç gün devam eden büyümenin ardından bir düzeltme ile karşı karşıya kaldı.

meme coin

DOGE

Köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, son 24 saatte %8,27 oranında fırlayarak istisnalardan bir tanesi oldu. Bu hareketi ile yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Yeni işlem gününe düşüşle başlasa da boğalar inisiyatifi ele geçirmeyi başardı. Meme coin’in bir sonraki fiyat hareketi için 0,08852 dolarlık geçtiğimiz günün zirvesine dikkat etmek gerekiyor.

Günlük mum etrafında veya üzerinde bir kapanış gerçekleşirse yükseliş devam edebilir. Böylece DOGE, 0,09 dolarda bulunan önemli bir direnç noktasını hedefleyecektir.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,08472 dolar civarında işlem görüyor.

SHIB

Bir diğer köpek temalı gözde meme coin olan SHIB, %0,72 oranında bir düşüş yaşayarak Dogecoin’in yükselişine ayak uyduramadı.

Teknik açıdan bakıldığında, ne boğalar ne de ayılar keskin bir hareket için yeterli güce sahip olmadığı için SHIB geniş bir kanalda işlem görmeye devam ediyor. Bununla birlikte meme coin’in fiyatı 0,000011 dolar seviyesine ulaşır ve orada tutunmayı başarırsa bir boğa koşusu tetiklenebilir.

Bu hareket sonucunda SHIB fiyatı 0,00001150 dolar seviyesini hedefleyecektir.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,00001091 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin