featured

Meme coin için retest ne anlama geliyor? Yeniden koparma yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen meme coin’i olan DOGE, 1 aylık iyi bir performanstan sonra duruldu. Haftalık ve günlük grafikte yeniden güç toplamak isteyen kripto para birimi, güçlü bir sıçramayı kovalayabilir. 

Ağustos ayının başında yaptığı ufak mini ralli fiyatı yüzde 38 fırlattı. Ancak geri çekilen piyasada düşüşe engel olamadı. Bu da varlığın eski seviyelerinin altına inmesine neden oldu. Şimdi topluluk yeniden oluşan retest için bekleyişte…

Meme coin kritik bölgeyi korumaya çalışıyor

Dogecoin (DOGE) fiyatı, 0,06 dolarlık desteği korumaya çalışıyor. Bu desteğin korunması yükselişte olduğunun sinyalini veriyor gibi.

Hafta sonu olmasıyla piyasadaki kırmızılık daha çok dikkat çekiyor. Bu da hemen hemen her varlığın kötü gidişatına etki ediyor. Meme coin ise fırsatını bulduğu zaman yeniden kısa yönlü bir trend başlatmak istiyor.

Dogecoin’in ticaret hacmi yükselişte

Meme coin, hacim olmayan bir hafta sonunda yüzde 10’luk bir pay alabilmiş durumda. Son 24 saat içinde hacim yüzde 9,80 seviyesine geldi. Bu da 300 milyon doların üzerinde bir para akışı anlamını taşıyor.

Toplam piyasa değeri ise 8 milyar doların biraz üstünde. Bu meme coin’i ilk 10 içinde şu anlık tutuyor. Ancak rakipleri Polkadot ve Polygon yakın takibini sürdürüyor.

Meme coin için satış baskısı azaladı

DOGE/USDT paritesinde 4 saatlik grafiğe baktığımızda fiyat potansiyel bir dönüş simgesi oluşturabilir. Satış baskısının azalması da bunun en belirgin göstergesi.

Meme coin son yükselişinin hemen ardından kilit destek olan 0,060$ bölgesini yeniden denedi. Ancak topluluk bu bölgeyi şu anlık koruyabildi. Eğer alıcılar daha fazla iştahlı davranırsa daha önce destek olarak çalışan 0,065 dolar direncini tekrar alabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin