Meme coin hakkında şüpheleri olanlar: Muhakkak bu yazıyı okumalı…

Meme coin hakkında şüpheleri olanlar: Muhakkak bu yazıyı okumalı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa şu anlık her ne kadar iyi gitse de çıkacak olan bir olumsuz haber havayı değiştirebiliyor. Özellikle de altcoin’ler daha çabuk etkilenebiliyor. BTC’nin etkilenmesi daha az olurken diğer varlıklar rüzgarı sert hissediyor. Buna meme coin’leri de dahil edebiliriz.

Çok değil, sadece iki gün önce Elon Musk yeniden sahneye çıktı. CEO’su olduğu şirketi ile ilgili ikinci çeyrek bilançoları açıkladı. Bu açıklama öncesi herkes bir tedirgindi. Açıklamalar ise herkesi şaşırtmıştı. Şirket elindeki Bitcoin’leri satmıştı.

Elon Musk, yüzde 75 BTC sattıklarını dile getirirken bir diğer varlığı olan Dogecoin’i tuttuğunu belirtmişti. Bu açıklamanın ardından BTC anlık düşüş yaşarken meme coin fiyatı yukarı doğru tırmandı. Peki bu kadar oynaklığa karşın neler oluyor?

Meme coin hakkında bilinmesi gerekenler

Dogecoin ile ilgilenen herkes, varlığın önceki yüksek seviyelerine dönmesine neyin yardımcı olacağının peşine düştüler.

Dogecoin’in sıkıntıları, Tesla CEO’su Elon Musk’ın bir ‘Saturday Night Live’ şovu sırasında bunu bir koşuşturma olarak tanımlamasıyla başladı.

O zamandan beri yokuş aşağı bir trend oldu ve ayı piyasası işleri daha da köteleştirdi.

Kripto para, Haziran ortasında dibe vurduktan sonra son dört haftada bir miktar yükseliş toparlanması sağlamayı başardı.

Haziran ayındaki en son 2022 dip seviyesi olan 0,049$’dan 20 Temmuz’da 0,076$’a %50’den fazla toparlandı. Ancak, önemli bir Fibonacci geri çekilme hattından çekindi gibi.

Yine de Dogecoin’in son rallisi, hala güçlü bir topluluğa sahip olduğuna işaret ediyor. Buna ek olarak, piyasa değerine göre en büyük meme coin olarak kalmayı başardı.

Dogecoin birikimi ve sosyal farkındalık

Balinalar son 30 günde yavaş yavaş biriktiriyor. 17-19 Temmuz tarihleri arasında en önemli bakiyelere sahip adreslerde bazı çıkışlar yaşandı. Ancak bu adresler bir kez daha Dogecoin biriktiriyor. Bu, en yeni satış baskısının sınırlı olabileceği anlamına gelebilir.

Bununla birlikte, DOGE güçlü bir sosyal varlığa sahip kripto para birimleri arasında. Sosyal baskınlık metriği, son 30 gün içinde oldukça aktif oldu. Bunun en büyük nedeni ise bazı ağ yükseltmelerinin duyurulması diyebiliriz.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin