Meme coin fiyatı büyük bir patlamaya mı hazırlanıyor? Balina aktivitesi bi gecede iki kat arttı!
Meme coin fiyatı büyük bir patlamaya mı hazırlanıyor? Balina aktivitesi bi gecede iki kat arttı!

Meme coin fiyatı büyük bir patlamaya mı hazırlanıyor? Balina aktivitesi bir gecede iki kat arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin bir ralliye hazırlanıyor gibi duryor Dogecoin fiyatı bir gecede %7 arttı. Elde edilen verilere göre 100.000 doları aşan işlemlerin %111 artmasıyla balina etkinliğinin iki katına çıktığı anlaşıldı. Analistler, meme coin’in fiyatında bir kırılma öngörüyor ve 0,16 dolar olarak bir hedef belirlediler. Dogecoin fiyatı, ağdaki zincir içi aktivite büyük bir artışa tanık olduğu için yükseliş trendine devam edebilir. Analistler, balina işlemleri tırmanırken Dogecoin’de bir ralli öngörüyor.

Dogecoin fiyatı bir çıkış için yolda

Dogecoin fiyatı geçen hafta yaklaşık %15 artış kaydetti. Meme coin bir fiyat rallisi için yolda. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, büyük cüzdan yatırımcıları son 24 saat içinde daha aktif hale geldi. 100.000 doları aşan işlemlerde %111 arttığı belirtildi.

Büyük hacimli işlemlerdeki ani artış, sıklıkla balina aktivitesiyle ilişkilendirilir. Büyük cüzdan yatırımcıları tarafından birikim, meme coin için yükselişte. Balinaların, 26 Mart 2022 itibariyle Dogecoin’de 40 milyon doların üzerinde yatırımı var.

Topluluk tarafından balinaların mem madeni parasını indirimli olarak topladığı her piyasa döngüsünde bir birikim aşaması gözlemlendi.

Analistler, Dogecoin fiyat trendini değerlendirdi ve pivot olarak 0,13 dolar ve meme coin için ilk büyük direnci 0,14 dolar olarak belirlediler. Ayrıca analistler, Dogecoin fiyatında daha geniş bir kırılma, onu 0.16 dolara gidebileceğini söylüyor.

Büyük bir direnç seviyesi, 0,16 dolarlık hedefle çakışıyor ve pivotu geçememek, yatırımcılar arasında aşağı yönlü bir anlatıyı körükleyecektir. Ichimoku perspektifinden Dogecoin fiyat eğiliminin çok zayıf görünmediğine inanılıyor. Dogecoin’de bir boğa piyasasını teyit edeceği için başka bir yukarı yönlü hareket öngörüldü.

Analistler, meme coin’in düşüş trendine Mayıs 2021’de başladığını ve Dogecoin yatırımcılarının ayı piyasasında 321 günden fazla beklediğini belirtti. Meme coin’in mevsimsel döngüleri, Dogecoin’de bir yükseliş kırılmasına ve devamına işaret ediyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin