Yatırımcıları sevindiren haber: Bu meme coin eski güzel günlerine geri mi dönüyor?
Yatırımcıları sevindiren haber: Bu meme coin eski güzel günlerine geri mi dönüyor?

Yatırımcıları sevindiren haber: Bu meme coin eski güzel günlerine geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gokhshtein Media CEO’su David Gokhshtein’e göre meme coin DOGE, 2017-2018 zirve seviyelerine doğru ilerliyor gibi görünüyor. Yayınlandığı sırada Dogecoin, 0,08 dolardan marjinal bir şekilde işlem görüyor.

Meme coin 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %89,17 düşmüş olsa da, Dogecoin’in fiyat hareketini anlamak için yıllar içindeki performansını analiz etmek gerekir.

2013 yılında Avustralyalı girişimci Jackson Palmer ve yazılım programcısı Billy Markus, DOGE’yi bir “şaka kripto para birimi” olarak icat etti.

Her şey nasıl başladı?

Dogecoin‘in ilk şaşırtıcı fiyat rallisi, Mart 2017’nin başlarında meydana geldi. Ayrıca bu dönemde kripto piyasası perakende yatırımda ilk kez önemli bir artış gördü ve altcoin’ler önemli ölçüde yükseldi. Meme coin 70 gün içinde %1,890’dan fazla artarak 21 Mayıs’ta 0,0021 dolarlık başlangıç seviyelerinden 0,0042 dolara tırmandı. Ardından piyasa değeri 423 milyon dolara yükseldi. Kısa bir süre sonra, tüm kripto para birimlerini etkileyen iki haftalık bir piyasa düzeltmesi sırasında Dogecoin %75 düştü.

2018’in ilk haftasında Dogecoin, önceki zirveye göre %380 artışla 0,02 doları aştı. Piyasa değeri o sırada yaklaşık dört kat artarak 1.6 milyar dolara yükseldi. Ancak bu sadece geçiciydi, çünkü fiyat sadece sekiz günde yaklaşık %70 düşerek 0,0047 dolara geriledi

Tesla CEO’su Elon Musk, Mark Cuban gibi yüksek profilli ünlülerin tümü DOGE toplululuğuna katılarak 2021 yılında Dogecoin hayranlığının oluşmasında büyük rol oynadı. DOGE fiyatı 2018 yılında kısa bir dönem 0,02 dolar seviyesinde işlem gördü onun dışında meme coin 0,01 dolar fiyat noktasının altında seyrediyor. Yayınlandığı tarihte Dogecoin, CoinMarketCap verilerine göre 10.57 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 10. kripto para birimi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin