featured

Gözde meme coin, daha fazla düşüşü engellemeye çalışıyor! Kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, hızlı bir düşüş ve önceki desteği direnç olarak yeniden test etmek için bir geri çekilme yaptı. Bugün yapılan fiyat analizine göre ise DOGE, yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, boğalar daha düşük bir yerel yüksek seviyeye ulaşmaya çalışırken, gece boyunca daha fazla yükseliş bekleniyor.

Kripto para piyasas son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin %1 oranında değer kaybederken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %2,65 oranında düşüş kaydetti. Piyasanın geri kalanı benzer sonuçlarla işlem gördü ve Dogecoin %3’ün üzerinde kaybetti.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi:

Gözde meme coin DOGE, 0,06561 dolar ile 0,07065 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saat içinde önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %0,84 artarak toplam 469,8 milyon dolar oldu.

DOGE 4 saatlik grafik: DOGE, 0,068 doları direnç olarak yeniden mi test edecek?

4 saatlik grafikte, meme coin’in önceki desteğin direnç olarak yeniden test edileceğini gösteren hafif bir tepki görülüyor.

Dogecoin, salı günü 0,09 doların hemen altına yeni bir yükselişin ayarlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde güçlü bir geri çekilme gördü. %20’den fazla bir düşüşün ardından, 0,068 dolarda destek bulundu.

meme coin DOGE grafik

İyileşme 0,071 dolar direncinin üzerinde gerçekleşemediğinden konsolidasyon geçen hafta devam etti. Artışın daha fazla reddedilmesinin ardından meme coin, bir gecede 0,068 dolarlık konsolidasyonu geçerek hızlı bir şekilde bir sonraki destek olan 0,065 dolar seviyesine doğru hareket etmeye başladı.

Daha sonra meme coin, önceki direnci destek olarak yeniden test etmek için hızla daha yüksek tepki verdi. Muhtemelen direnç çevresinde yakında başka bir düşük zirve oluşacak. Bu da DOGE fiyatının haftanın ilerleyen saatlerinde satıcılar hâlâa piyasaya hakim olduğu için daha fazla aşağı yönlü test yapmasına neden olacak.

Sonuç olarak

Fiyat analizinde sonuç olarak, meme coin’in son saatlerde daha yüksek bir tepki göstermesinin ardından 0,065 dolara düşen başka bir hızlı artış gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, daha fazla düşüş denemesi yapılmadan önce DOGE fiyatının daha düşük bir zirve ayarlamasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin