Meme coin analizi: SHIB ve DOGE kazanımları ne aşamada?

Meme coin analizi: SHIB ve DOGE kazanımları ne aşamada?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin analizi için hafta sonu öne çıkan iki varlık oldu. Kendi piyasasında ilk ikiyi paylaşan Shiba Inu ve Dogecoin önemli kazanımları tekrar gösterdi. Özellikle bu süre zarfında öne çıkan varlık SHIB oldu. Şimdi meme coin analizi ile varlıkların son durumlarına göz atalım.

Meme coin analizi

Shiba Inu, dört ayın en yüksek noktasına geldi. Son kazanımlarını haftasonuna da taşıdı. Bugünkü dalgalanma, fiyatların %13’e kadar yükseldiğini gördü ve kripto para birimi piyasalarının çoğunlukla konsolide olmasına rağmen geldi. Dogecoin de bu süreçte son bir tavandan çıkarak daha da yüksek fiyatlanmaya sahip oldu.

Shiba Inu fiyatı

Meme coin analizi için ilk olarak Shiba Inu’yu inceliyoruz. SHIB, bugün çift haneli kazanç gördü. SHIB/USD, Cumartesi günü 29 Ekim’den bu yana en güçlü noktası olan 0,00001457 doları gördü.

Hareket, Cuma günkü 0,00001232 dolarlık düşük seviyenin ardından geldi. Boğalar 0,00001290 dolarlık tavan fiyatın kırılmasına neden oldu.

Grafiğe bakıldığında, dalgalanma aynı zamanda 12 günün en yüksek seviyesine ulaşan göreli güç endeksinde (RSI) bir kırılmaya yol açtı. Endeks, günün erken saatlerinde 74’de bir tavanın ötesine geçti.

Dogecoin fiyatı

Piyasanın lideri konumunda yer alan DOGE, hafta sonu mütevazi kazanç gösterdi. Ancak Shiba’dan destek olan kripto para birimi yine de kendini göstermeyi başardı. Meme coin analizi tarafında yine iyileşmeler mevcut.

Cuma günkü 0,09107 $’lık düşük seviyenin ardından DOGE/USD, hafta sonuna başlamak için 0,09489 $’lık gün içi zirveye doğru yarıştı. Bu hareketin bir sonucu olarak, meme parası günün erken saatlerinde bir kez daha 0,0935 dolarda tavanın üzerine çıktı.

Seans ilerledikçe momentum düştü ve bu, RSI’nin bir engelle çarpışmasıyla geldi. Endeks 63.00’de dirençle karşılaştı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin