Meitu, en son Bitcoin satın alımından sonra devasa BTC ve ETH’yi elinde tutuyor.
Meitu, en son Bitcoin satın alımından sonra devasa BTC ve ETH’yi elinde tutuyor.

Meitu, en son Bitcoin satın alımından sonra devasa BTC ve ETH’yi elinde tutuyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Teknoloji şirketi, 100 milyon dolar değerinde Bitcoin ve Ethereum elde ederek geç bir satın alma çılgınlığı yaşadı.

10 milyon dolarlık Bitcoin alımı daha

Hong-Kong teknoloji şirketi Meitu, 8 Nisan’da 10 milyon dolarlık ek Bitcoin (BTC) satın aldığını açıklamasının ardından, kripto para varlıklarının toplam değerini yaklaşık 100 milyon dolara çıkardı.

Meitu Inc’in (Cayman Adaları’nda yerleşik) tamamına sahip olduğu Hong-Kong yan kuruluşu olan Meitu HK, 175.67798279 birim Bitcoin’i 10 milyon dolarlık toplam bir fiyatla satın aldı ve bu da kripto para başına yaklaşık 57.000 dolarlık bir satın alma fiyatı anlamına geliyor. Alımın, açık piyasadaki spot fiyatlara dayalı olarak mevcut nakit rezervleri kullanılarak yapıldığı bildiriliyor.

Geçtiğimiz ay Meitu, Bitcoin ve Ethereum (ETH) arasında bölünerek 90 milyon dolarlık kripto para birimi satın aldı. Perşembe günkü son satın almanın ardından, firma şimdi 49,5 milyon dolar değerinde BTC ve 50,5 milyon dolar değerinde Ethereum’a sahip.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin