Mega balina uyandı: 11 yıl sonra uyanan balina ne kadar BTC aktardı?

Mega balina uyandı: 11 yıl sonra uyanan balina ne kadar BTC aktardı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, piyasayı arkasına alarak bir aşağı bir yukarı hareketlerini sürdürüyor. Günü gününe değişiklik gösteren en değerli varlık üzerinde analizler sürekli değişiyor. Bu gelişmeler yaşanırken balina tarafında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Uyuyan bir mega balina uykusundan kalktı. 

Birim başına 24 saatlik en yüksek 42.590 dolara ulaştıktan sonra, Bitcoin fiyatı Çarşamba günü elde ettiği kazanımları geri kaybetti. Perşembe sabahı işlem seansları sırasında %5’ten fazla düştü. Bu arada, kripto fiyatları dalgalandıkça, 2010’a ait garip bir Bitcoin işlemi transfer edildi ve 16,8 milyon dolar değerinde 429 bitcoin taşındı.

Mega balina yeniden aktif oldu

Kripto fiyatları, Rusya-Ukrayna çatışması ve küresel ekonominin geleceğine yönelik artan karamsarlığın ortasında son birkaç gün içinde sallandı. İki gün önce 38.300$ aralığına düştükten sonra, Bitcoin fiyatı Çarşamba günü toparlandı. Sonrasında birim başına 42.590$’a yükseldi.

Bununla birlikte, yükseliş hissi çok uzun sürmedi ve BTC’nin değeri Perşembe günü 38 bin dolarlık bölgeye geri döndü. Piyasa dalgalı olsa da, 2010’dan kalma mega balina, büyük miktarda Bitcoin transfer etmeye karar verdi.

“17QBW” Bitcoin adresinden kaynaklanan transfer yaklaşık 489.091 BTC olarak kayıtlara geçti. Büyük işlem, 10 Mart’ta saat 01:45’te (UTC) 726.641 blok yüksekliğinde işlendiğinde yapıldı.

16,8 milyon dolar değerindeki 429 BTC, 11 yıl 4 ay önce 28 Ekim 2010’da işlenmiş bir işlemden türetilmiştir. İşlem, 20 Ekim 2010’da bir adresten başka bir adrese taşınan 1.000 Bitcoin tutan bir göndericiden türetilmiştir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin