İşte sosyal medya ağ etkinliği en fazla olan 5 meme coin!
İşte sosyal medya ağ etkinliği en fazla olan 5 meme coin!

İşte sosyal medya ağ etkinliği en fazla olan 5 meme coin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal aktiviteye göre bu haftanın en iyi meme coinleri aşağıda sırasıyla yer alıyor. DOGE ve SHIB, sürekli sosyal medyada en aktif meme coinlerden oldu. Diğer taraftan ELMO, FLOKI ve BABYDOGE da listeye girdi. Küresel kripto para piyasası bir kez daha 1 trilyon doların altına düştüğü için kripto para piyasası normal yukarı ve aşağı döngüsünü sürdürürken, aşağıda sağlanan sosyal aktiviteye göre bu haftanın en iyi meme coinler aşağıda yer alıyor.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), dolaşımdaki en popüler meme coin ve en yüksek sosyal aktivite hacmine sahip meme coin olarak sırasını koruyor. Yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu hafta sosyal medyada yaklaşık 10.000 kere Dogecoin adından bahsedildi ve kripto para birimi şu anda 58,7 milyon sosyal etkileşime ve %2,32 sosyal hakimiyete sahip.

Shiba Inu (SHIB)

Listede en büyük ikinci meme coini olan Shiba Inu (SHIB) olarak bilinen kripto para da ikinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 7.000 kere adından bahsettirirken 12,3 milyon sosyal etkileşim ve %1,8 sosyal hakimiyete sahip.

Floki Inu (FLOKI)

Üçüncü sıra, DogeFather Elon Musk’ın kendi Shiba yavrusundan ilham alan memecoin Floki Inu’nun (FLOKI) oldu. Bu hafta, token sosyal medyada yaklaşık 6.000 kere adından söz ettirdi. Ek olarak, %1,8 sosyal hakimiyet ve 4.11 milyon sosyal etkileşime sahiptir.

BabyDoge

BABYDOGE toplam 4,16 kere adından söz ettirdi, 2,73 milyon sosyal etkileşime ve %0,93 sosyal hakimiyete sahiptir. Bu listedeki dördüncü kripto para olmayı başardı.

ELMO

Topluluk odaklı Elmo (ELMO) tokeni ise sosyal etkileşime dayalı olarak en popüler meme coinler arasında altıncı sırada yer alıyor. Toplamda 1,8 milyon sosyal etkileşime, 3.600 kere sosyal medyada adından söz ettirdi  ve %0,54’lük bir sosyal hakimiyet yüzdesine sahiptir.

coinquara


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin