McDonald's, Elon Musk'ın Dogecoin talebine tepki çeken bir cevap verdi
McDonald's, Elon Musk'ın Dogecoin talebine tepki çeken bir cevap verdi

McDonald’s, Elon Musk’ın Dogecoin talebine tepki çeken bir cevap verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin hayranları, Elon Musk’ın teklifine acemice bir yanıt verdiği için McDonald’s’ı eleştirdi. Fast food devi McDonald’s, Tesla CEO’su Elon Musk’a verdiği yanıt ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Dünyanın en zengin insanı, Chicago merkezli şirketten Dogecoin’i kabul etmesini istedi. Karşılığında, McDonald’s’ın meşhur menüsü Happy meals’i televizyonda yemeye söz verdi.

McDonald’s, Tesla’nın “Grimacecoin”i kabul etmesi halinde Dogecoin’i kabul edeceğini tweetleyerek teklifi geri çevirdi.

Oluşturulan kripto para biriminin adı, 1970’lerin başında McDonald’s reklamlarında görünmeye başlayan mor antropomorfik bir yaratık olan Grimace’den ilham alındı. Başlangıçta, çocukların milkshakelerini çalacak dört kollu, ortalama görünümlü bir karakter olması gerekiyordu. Ancak McDonald’s kreatif sorumlusu Roy Bergold, QSR Magazine’e “Evil Grimace”ın çocuklar için çok korkutucu olduğu için başarısız olduğunu söyledi.

McDonald’s tweet’inden sadece birkaç dakika sonra, birisi Binance Smart Chain’de “Grimacecoin” adlı gerçek bir token yarattı ve kazançlarından aslan payını silmeden önce saatler içinde %261.000’den fazla arttı.

Düşük giriş bariyeri nedeniyle BSC, hızlı “pump and dump” projeleri için bir yuva haline geldi, bu yüzden yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor.

“Kaçırılmış bir fırsat”

Dogecoin topluluğu, yanıttan büyük ölçüde memnun kalmadı. Birçoğu, şirketin pazarlama ekibinin böyle bir teklifte bulunmasının 10 saatten fazla sürdüğü gerçeğine dikkat çekti.

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Grimacecoin tweet’inin eğlenceli bir şeyi komik olmaktan çıkaran bir ders niteliğinde olduğunu söyledi.

Geçen yıl kendini “Dogecoin milyoneri” ilan eden bir kişi olarak manşetlere çıkan Glauber Contessoto, dünyanın restoran zincirinin “korkunç bir şaka için inanılmaz bir fırsatı kaçırdığını” tweetledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin