Mayıs 2022’de şans vermeniz gereken 5 altcoin: Büyük yükseliş potansiyeli taşıyorlar!
Mayıs 2022’de şans vermeniz gereken 5 altcoin: Büyük yükseliş potansiyeli taşıyorlar!

Mayıs 2022’de şans vermeniz gereken 5 altcoin: Büyük yükseliş potansiyeli taşıyorlar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada çok miktarda kripto para ve token bulunuyor. Haliyle hangi coin’in yükselişe geçeceğini belirlemek pek kolay değil. Peki Mayıs 2022’nin en iyisi olması beklenen 5 kripto para hangisi? Mayıs’ta hangi altcoin’ler alınır? Detaylı analizimizde bu sorunun yanıtını arıyoruz.

İşte Mayıs 2022’de parlaması beklenen 5 kripto para birimi…

1- Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), Mayıs 2022’de çeşitli nedenlerle değerli bir yatırım olabilir. En büyük nedenlerden biri, Ethereum’un Metaverse ticaretinin çoğuna güç vermesi olarak görülüyor. Ek olarak, tüm NFT’lerin %80’i Ethereum ağında işlem görüyor ve en iyi tokenlerin çoğu Ethereum tabanlı. Son olarak, “Merge” adı verilen ETH güncellemesi muhtemelen birkaç ay içinde hayatımızda olacak.

eth

Bu yazının yazıldığı sırada Ethereum (ETH), son 24 saatte neredeyse %1’lik bir büyüme oranıyla 2.900 doların biraz üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. ETH’nin piyasa değeri 350 milyar doların üzerinde ve 24 saatlik işlem hacmi 18 milyar dolar civarında.

Ethereum, satın almak için en iyi kriptolardan biri olarak görülüyor. Ancak, ETH’nin daha ayrıntılı teknik analizlerini de takip etmelisiniz.

2- Solana (SOL)

Solana (SOL), ağındaki uygulamalar sayesinde gündemde kalmayı sürdürüyor. Bu haberlerden en önemlisi, OpenSea’nin Solana blok zincirindeki BETA’sı. Kullanıcılar artık OpenSea kullanarak Solana NFT’lerini satın alabileceği, satabileceği ve aktarabileceği anlamına geliyor. Solana ayrıca yakın zamanda, Solana blok zincirinde proje oluşturma konusunda eğitim programlarının geliştirilmesine yardımcı olmak için YGG SEA’ya 500 bin dolar yatırım yaptı.

sol

Bu haberin yazıldığı sırada Solana (SOL), geçen yıla göre neredeyse %120’lik bir büyüme oranıyla, 98 dolardan işlem görüyor. SOL, 23 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ve yaklaşık 1 milyar dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmine sahip.

Solana, şimdi satın almak için en iyi kriptolardan biri olarak görülüyor.

3- Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), özellikle Elon Musk nedeniyle haberlerde yer alıyor. Bu haber büyüdü ve DOGE’nin fiyatını etkiledi, özellikle de Musk’ın Nisan ayı sonlarında Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasıyla 24 saat içinde %31,56’lık bir artışla sonuçlandı.

doge

Bu haberin yazıldığı sırada Dogecoin (DOGE), son yedi gün içinde %1,7’lik bir büyüme oranıyla yaklaşık 0,12 dolardan işlem görüyor. DOGE’nin piyasa değeri 18 milyar doların üzerinde ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 1 milyar dolar.

Dogecoin, şu anda satın alınabilecek en iyi kripto paralardan biri olarak görülüyor.

4- Cardano (ADA)

Cardano (ADA), 2022’de faaliyetiyle göz dolduruyor. Blockchain’in şu anda 900 projesi var, cüzdanlarda %74 ADA hissesi dikkat çekiyor ve ADA tutan cüzdanların 3 milyonun üzerine çıkması yatırımcıları etkiliyor. Haziran ayından sonra gelen çok beklenen Vasil hardfork güncellemesinden bahsetmiyoruz bile.

ada

Cardano (ADA) bu yazının yazıldığı sırada, son yedi gün içinde %8,4’lük bir düşüş oranıyla 0,83 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. ADA’nın yaklaşık 27 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve 756 milyon doların üzerinde 24 saatlik bir işlem hacmi var.

Cardano, şu anda satın alınabilecek en iyi kripto paralardan biri olarak görülüyor.

5- Terra (LUNA)

Terra (LUNA), sürekli yükselip düştüğü bir dönemden geçiyor. 5 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan coin, 29 Nisan’da çok düşük seviyelere ulaştı. Bu muhtemelen yatırımcıların kripto parayı tüm zamanların en yüksek seviyesine pompaladıktan hemen sonra boşaltmasından kaynaklanıyor. Buna rağmen, LUNA, pump&dump’çılar tarafından terk edilmesine rağmen halen potansiyel gösteriyor.

Şu anda Terra (LUNA), geçen yıla göre %415’lik bir büyüme oranıyla 86 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. Yaklaşık 30 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve yaklaşık 2 milyar dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmi var.

Terra, şimdi satın almak için en iyi kriptolardan biri olarak görülüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin