Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”
Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”

Max Keizer: “Bitcoin 100 bin dolar olacak. Çünkü uzun vadeli eğilim sağlam.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En çok takip edilen ve kripto ekosisteminin etkili isimlerinden biri olan Max Keizer, yakın zamanda bir röportaj verdi. Röportajda, kripto paranın geleceği konusundaki vizyonunu paylaştı ve 2018’deki güçlü düşüş eğilimine rağmen, iyimser ve sakin olmasının nedenlerini açıkladı.

Max Keizer: “Başka bir boğa eğilimi gelecek.”

Keizer’a göre, “panik” problemi, kriptoda yer alanların çoğunun 2017 yılı boğa serisinde bunu yapmasıydı. Ancak ona göre, “erken benimseyenler” kategorisine girenler için, 2018’de yaşanılan davranış, beklenecek bir şeydi. Keizer konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin fiyatı bir adım önde gitti ve tipik bir geri çekilme gördük. İlk kez BTC’yi 2011’de 1 dolara satın aldığımdan beri, bunlardan birkaçını gördüm… Uzun vadeli grafikler iyi. Hala boğa eğilimi görünüyor.

“Uzun vadeli eğilim sağlam ve yukarı doğru devam edecek.”

Nitekim Keizer’a göre teknik analiz açısından bakıldığında, Bitcoin’in davranışı hala güçlü bir şekilde boğa, halving, ETF’ler ve kurumsal yatırımlara duyulan ilgi gibi belirli olaylar ile gelecek yıllar için daha uygun bir projeksiyona sahip.

“BTC’ye daha fazla inancım var.”

Keizer ayrıca Bitcoin üzerindeki yukarı yönlü bakış açılarının 100 bin dolar aralığında yer aldığını belirtiyor. Ancak daha sonra, geleceğe dair vizyonuna makul bir dokunuş verme fırsatı yakalıyor ve şunları söylüyor:

Bitcoin, tüm fiyatları ortaya çıkaracak ve bunu yaparken 100.000 dolardan fazla yükselecek. Ama insanlar o günü göremezler. BTC’ye daha fazla inancım var. Bitcoin sadece robot muadillerimiz tarafından kullanılabilir. İronik olarak, fiyatları önemsemiyorlar.

Bu şekilde konuşma Keizer’ın tipik bir örneği. Konuşması her zaman mevcut politik/finansal sistemin bir eleştirisi oldu.  Benzer şekilde Keizer, büyük ekonomik firmalara karşı çeşitli boykot stratejilerini teşvik etmek ve kripto paraların kullanımını, şirketlerin, bankaların ve büyük politik aktörlerin gücüne karşı halkın finansman üzerindeki mücadele mekanizmaları olarak tanıtması ile de biliniyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin