featured

Boğalar kararlı! MATIC fiyatı için yüzde 23’lük bir ralli kapıda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, son altı günde %80 oranında büyüme kaydederek bu hafta en iyi performans gösterenlerden biri oldu. V şeklindeki toparlanma sırasıyla 0,47 dolar ve 0,57 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını kırdı. Alıcılar, bu yükseliş hareketini devam ettirebilecek mi?

Son 1 haftada çok iyi performans gösteren MATIC için teknik göstergelerden MACD de satın alma sinyallerini gösteriyor.

Altcoin için gün içi işlem hacmi 1,2 milyar dolar. Bu da %43’lük bir kazanç anlamına gelmektedir.

MATIC

11 Haziran’da fiyat, grafikteki azalan üçgenin 0,575 dolardaki boyun çizgisi desteğinden kesin bir düşüş yaşadı. Bu destek noktasını altcoin, aşağı doğru ilerlemeye devam etti ve sonuç olarak %44,65 oranında değer kaybetti.

Sonuç olarak, düşüş derinleşti ve fiyat 18 Haziran’da 0,332 dolar ile 2022 yılının en düşük seviyesine geriledi. Kripto piyasası düşüş trendinin ardından bir nefes alırken MATIC, oluşturduğu bir günlük mum ile 0,332 dolardan bir geri dönüş yaşadı.

V şeklindeki toparlanmanın ortasında hacim aktivitesinde kademeli bir artış, gerçek bir ralliye işaret ediyor. Hacimde %70’lik bir yükseliş yaşanması ile birlikte fiyat bugün %7,5 oranında yükseldi.

MATIC alıcıları 0,575 doların üzerinde bir mum kapanışı yaparsa, hızlandırılmış satın alma momentumu altcoin’i %23 daha yükselterek 0,75 dolara çıkarabilir.

Alternatif olarak, 0,75 doların üzerinde kalmaya yönelik başarısız bir girişim, 0,47 dolar işaretine küçük bir geri çekilmeyi tetikleyebilir.

Altcoin için bazı teknik Göstergeler

MACD: Bir yükseliş geçişinden sonra MACD ve sinyal çizgisi arasındaki yaygın bir boşluk, artan yükseliş momentumunu vurgular.

Bollinger Bantları: Nisan ayının başından beri, MATIC fiyatı Bollinger bandı göstergesinin orta çizgisinin altında işlem görüyor. Ancak, yakın tarihli bir fiyat artışıyla alıcılar tarafsız çizgiyi aştı. Bu da alıcıların trend kontrolünü elde etmek için mücadele ettiğini gösteriyor.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 0,67 dolar ve 0,75 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,57 dolar ve 0,47 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin