featured

MATIC, yeniden 1 doların üzerinde! Boğalar, ralliyi nereye kadar devam ettirebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası yükselmeye devam ederken altcoin’ler de kayda değer kazançlar elde ediyorlar.  Yalnızca son 24 saatte, kripto pazarındaki ortalama getiri %2 civarındaydı. Bununla birlikte MATIC, aynı zaman diliminde %13’ten fazla artarak 1 dolarda bulunan psikolojik seviyeyi aşmayı başardı. Gözde altcoin şimdi, sıradaki hedefi olan 2 dolara ulaşabilir mi?

MATIC nedir?

Matic Network, Ethereum blockchain’inde daha hızlı ve daha ucuz işlemler için uyarlanmış bir Layer-2 ölçeklendirme çözümüdür. Artan işlem hacmi ve daha düşük ücretler sağlayan, ana Ethereum blockchain tarafından güvence altına alınan bir alt zincir sistemi kullanır. Matic Network’un yerel token’ı ise MATIC’dir. .

Ağ nasıl çalışır?

Polygon, blockchain’de işlemlerin doğru bir şekilde işlenmesini sağlayan bir ağı kullanır. Bu, birçok işlemin aynı anda işlenmesine izin vererek blockchain’in hızını ve verimliliğini artırır. Bunun için kripto para birimi, ağın istikrarlı ve güvenli kalmasını sağlamak için bir güvenlik ve yetki verme mekanizma sistemi kullanır.

Fiyat artıyor

MATIC, son zamanlarda kripto pazarında en iyi performans gösteren altcoin’lerden bir tanesi oldu. Yalnızca son 24 saat içinde, 0,77 dolarda bulunan destek noktasından sıçramayı başardı ve böylece 1 doları aştı. Bu hareket, yükseliş trendinin önümüzdeki günlerde devam edebileceğine işaret ediyor.

MATIC

Sıradaki hedef 2 dolar

Kripto boğa koşusu devam ederken MATIC fiyatı teoride artmaya devam etmelidir. Yeşil kripto piyasasına ek olarak, 1 doların üçüncü kez kırılması, altcoin’in daha yüksek seviyelerde devam etmesi gerektiğini kanıtlıyor. Fiyat önümüzdeki günlerde 1 doların altına geri dönmezse, ralli devam edebilir. Bu durumda altcoin’in fiyat hedefleri sırasıyla 1,3 dolar, 1,8 dolar ve 2 dolar seviyelerinde olacaktır.

CryptoTicker

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin