featured

MATIC balinalarının büyük işlemleri yeni bir boğa koşusunu tetikleyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, Polygon ağının yerel token’ıdır. Ayrıca, Ethereum uyumlu projeleri ve blockchain’leri bağlamak ve büyütmek için başlatılan bir teknoloji platformudur. Son zamanlarda gizemli kripto balinaları, en iyi kripto para birimlerinden biri olan zkEVM beta ana ağının canlı yayına başlayacağı tarih olarak 27 Mart’ı seçtiği için milyonlarca MATIC token’ını hareket ettirdi.

Polygon (MATIC) Nedir? | Binance Academy

Balinalar hareketli

Whale Alert, anonim yatırımcıların üç farklı işlemde 23,757,114 dolar değerinde 16,878,213 adet MATIC token’ını hareket ettirdiğini belirtti. Bir balina, üç işlemin en büyüğünü gerçekleştirdi. Bu da 11,588,427 dolar değerinde 8,118,233 adet MATIC token’ının bilinmeyen bir cüzdandan Polygon’a taşınmasıdır.

MATIC

İkinci işlemde bir kripto balinası, bilinmeyen bir cüzdandan 6,077,174 dolar değerinde 4,379,990 adet token’ı kripto ticaret platformu olan FalconX’e taşıdı. Ve son işlemde ise 4,379,990 MATIC, Binance borsasından bilinmeyen bir cüzdana taşındı.

zkEVM beta ana ağı yayında

Polygon, 27 Mart’ta sıfır bilgili bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü olan ve çok beklenen zkEVM’yi başlatma planlarını paylaştı. ZK-Rollup işlemleri Layer 2’de daha hızlı işleyen bir ölçeklendirme çözümü olacak. zkEVM, güvenliğe önem verirken daha hızlı ve daha ucuz işlemlere izin verecek.

Blog gönderisine göre Polygon, Ethereum geliştiricilerinin akıllı sözleşmelerini farklı bir dilde yeniden programlamak zorunda kalmadan ana blockchain’den taşımalarına olanak tanıyan zkEVM test ağı ile canlı yayına girdi.

Yatırımcılar iyimser

MATIC, bu yılın başından beri en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 1,48 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri 12,914,154,264 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise %66,77’lik bir artış kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre dolaşımdaki MATIC arzı yaklaşık 8,734,317,475 token’dır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin