Polygon fiyatında yeni bir boğa modeli beklenebilir: İşte hedef fiyat!

MATIC ve ATOM son durum: Son ayların en yüksek seviyeleri geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının sonlarında Polygon ağında yaşanan büyüme ile yeni bir artışın gelebileceğini yazmıştık. Daha birkaç ay önce yaptığımız bu haberin ardından Polygon’da büyüme devam ediyor. Bir diğer altcoin olan ATOM ise önemli bir kazanımları hanesine yazdırıyor.

MATIC ve ATOM son durum

Polygon fiyatı 8 Şubat’ta %6’ya kadar artmasıyla geçen Nisan’dan bu yana en güçlü noktasına geldi. Token, Salı günü üç günlük bir kayıp serisi yakaladıktan sonra üst üste ikinci bir seans için kendini gösterdi. Ayrıca Cosmos, son zamanlardaki yüksek seviyelere yaklaştıkça bugünkü oturumda da yükseldi.

MATIC fiyatı

Polygon (MATIC), fiyatların son 10 ayın en yüksek seviyesine çıktı. MATIC/USD paritesi çarşamba günü son rallisini genişletti. Salı günkü 1,22 dolarlık düşük seviyenin ardından MATIC/USD, bugünün seansında 1,31 $’lık gün içi yüksek seviyesine doğru ulaştı.

Bugünkü hareket, MATIC/USD’nin tokenin 1,36$’a ulaştığı 26 Nisan 2022’den bu yana en güçlü noktasına tırmandığını gördü. Fiyattaki artış 14 günlük göreli güç endeksini (RSI) 71.00’lik uzun vadeli direnç noktasına gönderdi.

ATOM fiyatı

Bir diğer önemli kazanç gösteren altcoin ise ATOM oldu. Polygon gibi önemli kazanımlar elde etti. Kripto para birimi son birkaç ayın en yüksek seviyesinden kapanışa imza attı.

ATOM/USD, Salı günü 14,32 $’da işlem görmesinin ardından günün erken saatlerinde 15,18 $’a yükseldi. 15.20$’daki uzun vadeli direnç seviyesine yaklaşmasına ve geçen Cuma gününün en yüksek seviyesi olan 15.44$’a yaklaşmasına neden oldu.

Cosmos 5 Kasım’dan bu yana çarptığı en güçlü noktaydı ve görünüşe göre boğalar bunu yeniden ele geçirmek istiyor. RSI 64.23’te takip ediyor. Genel ivme, seans ilerledikçe daha yüksek zirvelerin mümkün olmasıyla birlikte, yükseliş eğilimi mümkün kılıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin