featured

Grafikler olumlu: MATIC, 1 doların üzerinde tutunabilmek için mücadeleye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, 0,935 dolar seviyesinde bir sabah yıldızı mum modeli oluşturdu. Bu, daha fazla fiyat toparlanması için yükseliş momentumunu tazeleyen ve yaygın olarak gözlemlenen tersine dönüş modellerinden biridir. Ancak, bu düzeltme sonrası MATIC fiyatı, yeni yerel zirve olan 1,05 doları geçebilir mi?

0,935 dolarda bulunan direnç noktasının kırılması durumunda fiyat daha yüksek seviyelere çıkabilir. 0,935 dolar ile 0,87 dolar arasındaki aralık oldukça kritiktir. Çünkü EMA seviyeleri burada bulunduğu için bu bölge güçlü bir destek bölgesi olarak görev görüyor.

MATIC için gün içi işlem hacmi, 392,5 milyon dolardır. Bu da %32,6’lık bir kayıp gerçekleştiği anlamına geliyor.

MATIC, 2023’ün başlamasıyla birlikte olağanüstü bir şekilde arttı ve üç hafta içinde %38 oranında değer kazandı. Bununla birlikte, toparlanma aşamasının ortasında, altcoin’in piyasa değerindeki ani bir düşüş, 0,935 dolarda bulunan direnç noktasının yeniden test edilmesine neden oldu.

Küçük düzeltme, toparlanma hissiyatındaki aşırı alım ile onu gelecekteki ralli için dengeleyerek MATIC fiyatına fayda sağlamalıydı. Bununla birlikte fiyat hareketi, son günlük mumda daha düşük fiyat reddi göstererek, devam eden bir boğa koşusu olasılığını öngörüyor.

İlgili yatırımcılar, bu geri çekilmeyi bir fırsat olarak görüp giriş yapabilir. Fiyat, 1,05 doları aştığında yükseliş onaylanacaktır. Ayrıca, yeniden test aşamasında gün içi işlem hacmindeki düşüş, uzun vadeli bir yükseliş eğilimi olasılığını güçlendiriyor.

MATIC grafik

MATIC, bu yazının yazıldığı sırada 0,98 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,9 oranında değer kazandığı anlamına gelmektedir. Altcoin, son zamanlardaki 1,05 dolarlık yerel zirvenin üzerine çıkarsa, önümüzdeki haftalarda fiyatı %8 oranında artabilir.

Tersine, satın alma baskısının olmaması, 1,05 dolar ile 0,935 dolar arasında bir konsolidasyon aşamasına neden olabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: 20-200 EMA ve 50-100 EMA arasında iki yükseliş geçişi görünüyor. Bu geçiş, pazarda daha fazla alıcı çekiyor ve fiyattaki toparlanmayı vurguluyor.

RSI: Günlük RSI eğimi, aşırı alım bölgesine yakın bir noktadan aşağı döndü. Bu, son düzeltmenin devam eden yükseliş rallisini dengelemeye çalıştığını gösteriyor.

MATIC fiyatındaki eğilim boğaların lehine iken volatilite de düşük. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,05 dolar ve 1,136 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,935 dolar ve 0,87 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin