featured

MATIC kritik bir seviye ile mücadele ediyor! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, alıcılar tekrar devreye girmeden önce %6 ila %12 oranında geçici bir geri çekilmeye işaret etmeden önce 1,65 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına kadar yükseldi. Altcoin bu destek noktasında başarılı olursa, yatırımcıların piyasaya olan duyarlılığı olumlu yönde değişecektir.

20 ve 50 günlük EMA seviyeleri olası bir geri dönüş sırasında alıcılara yardımcı olabilir. MATIC için gün içi işlem hacmi, %37 oranında bir zarar ile 562,2 milyon dolar.

Kripto para birimindeki mevcut düşüş trendini grafiğindeki azalan bir üçgen modeli yönetti. Ancak alıcılar, satıcıların bu fiyat modelinin boyun çizgisi desteğini oluşturan 1,3 dolar seviyesinin altına düşmesini engelledi.

MATIC grafik

Yükselen RSI eğimi, boğaların 1,3 dolarda bulunan destek noktasına yönelik yeniden testte daha güçlü olacaklarını gösteriyor. Sonuç olarak 16 Mart tarihinde altcoin, dinamik direnç trend çizgisinden güçlü bir çıkış yaparak MATIC yatırımcıları için bir toparlanma fırsatı sağladı.

Yeniden test sonrası ralli, kripto para biriminin fiyatı %14,5 oranında artırarak 1,65 dolardaki 200 günlük EMA seviyesindeki direnç noktasına ulaştı. 25 Mart tarihinde, altcoin’in grafiğinde bir kırmızı mum oluştu. Bu da bir geri çekilme yaşanmasına sebep oldu.

Sürekli satış hareketi, MATIC fiyatını 1,54 dolar ve 1,44 dolar seviyelerine bulunan destek noktalarına geriletebilir. Bununla birlikte, bu destekten olası bir geri dönüş yaşanması yatırımcıların düşüşten yararlanarak satın almaya devam ettiklerini gösterir.

MATIC için bazı teknik gösteriler

MATIC fiyatı, 200 günlük EMA’yı 1,65 dolardaki direnç noktası ile birlikte yeniden test ediyor. Bu nedenle bu dirençten bir geri dönüş, satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösterecektir. Öte yandan 50 günlük EMA ise alıcıları aşırı kayıplardan korumaya çalışıyor.

Vortex göstergesi, VI+ ve V- çizgileri arasında bir yükseliş geçişi sağlıyor. Bu hatlar içinde artan yayılma, yatırımcıların güçlü alımlar yaptığını gösterir.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 1,65 dolar ile 1,9 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,54 dolar ile 1,44 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin