Polygon fiyat analizi: MATIC için yukarı yönde hedef hangi seviye?
Polygon fiyat analizi: MATIC için yukarı yönde hedef hangi seviye?

Polygon fiyat analizi: MATIC için yukarı yönde hedef hangi seviye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon fiyat hareketi, piyasalar barış görüşmelerinde bir atılım için ön konumlandırmaya devam ederken, boğaların geldiğini ve Pazar gününden itibaren düzeltmeyi tekrar uzun bir süre için bir fırsat olarak kullandığını görüyor. Rusya kışkırtıcı söylemi artırıyor olsa da, piyasalar bunu görmezden gelmeyi tercih ediyor. Tarihi bir önemli seviyenin üzerinde bir patlama ve 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) 1,60 dolara yükselmesi beklenebilir.

MATIC fiyatını ne bekliyor?

MATIC fiyat hareketi, dahil olmak için herhangi bir fırsat penceresini kullanarak ivme oluşumunu ve ölçeğin boğalara doğru eğildiğini görüyor. Bu, Pazar günkü satışların ardından yeniden yükselen Göreceli Güç Endeksi’ne yansıyor. Boğalar geçen haftanın en yüksek seviyelerine kıyasla daha düşük seviyelerde zıplarken, boğa ticareti çok kalabalık hale geliyor.

MATIC/USD daily chart

Polygon fiyat hareketi, bir katalizör olayının kırılmayı tetiklemesi ve ticarete destekleyici bir hareketin sağlanması durumunda, 1.60 dolara doğru büyük bir kırılma veya %8’lik bir sıçrama görebilir. Bu, boğaların, tarihsel seviye 1,572 dolar ve 55 günlük SMA’nın herhangi bir yukarı yönlü direnç çift katmanı oluşturmasıyla, grafiklerde düşüş segmentini kıracağı anlamına gelir.

S&P 500 futures  daily chart

Aşağı yönlü risk, 55-günlük SMA’nın geçen hafta 200-günlük SMA’nın altına inip bir fiyat hareketi oluşturmasının ardından, borsa dışına yayılma etkisinden gelebilir. Şu anda 200 günlük SMA’da işlem görüyor ve kesin bir şekilde reddediliyor. MATIC fiyat hareketi 1,3 dolara gerileyerek ve %13’lük bir kayıpla 2022’nin en düşük seviyesini bile test edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin