Polygon fiyatı yol ayrımında! MATIC için metrikler hangi yönü gösteriyor?
Polygon fiyatı yol ayrımında! MATIC için metrikler hangi yönü gösteriyor?

Polygon fiyatı yol ayrımında! MATIC için metrikler hangi yönü gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC, Haziran ayından itibaren yükselen model içinde işlem görüyor. Ağustos ayının ikinci yarısını yükselen destek çizgisini yeniden test etti. Daha sonra tekrar yükseliş denemeleri yapmasada aynı seviyeleri korudu.

MATIC’in performansı, destek hattından geri dönmek için güçlü bir talebin olmadığını gösteriyor. Token 0,95 dolar ve 1 dolar fiyat seviyesi civarında bir direnç seviyesinin yakınında işlem gördü.

MATIC’in fiyat hareketindeki mevcut belirsizlik balina aktivitelerine de yansıyor. Balinaların bazıları satış gerçekleştirirken bazıları alım yaptı. Örneğin, 100.000 ile 10 milyon arası coin tutan adresler, son beş gün içinde bakiyelerini düşürdü.

Ayrıca, 10 milyondan fazla MATIC tokenine sahip olan adresler 5 gün içerisinde bakiyelerini arttırdı. Bu birikim, diğer balina satışlarını ise dengelemiş oldu.  Balinalardan gelen artan talep fiyatı olumlu etkilemesi beklenebilir. Ancak balina aktivitesi, şu anda MATIC’in fiyat hareketini etkileyen tek ölçüm değil. Örneğin, Polygon’un ağ büyümesi ayın başından beri yavaşladı. Bu durum yatırımcıların duyarlılığını olumsuz etkilemiş olabilir.

MATIC’in MVRV uzun/kısa farkındaki iyileşmeye rağmen, yine de kısa vadede düşüş eğilimine ilişkin olasılık bulunuyor. Polygon, MATIC’in mevcut durumuna rağmen ortaklıklar ve önemli gelişmeler peşinde koşmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, MATIC’in güçlü büyümeden yararlanmaya devam ettiği için uzun vadeli potansiyelini vurguluyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin