featured

Son haberlerin ardından MATIC fiyat performansı hakkında bilmeniz gereken her şey! Büyük ralli geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, son haberlerin ardından yükselişe geçti.

Bu yıl şimdiye kadar sosyal ağ platformları, NFT teknolojisinin çeşitli unsurlarını hizmet teklifleri olarak kullanmak için farklı yollar bulan sosyal ağ platformlarıyla damgasını vurdu. Bunu deneyen en son platform ise Reddit. 7 Temmuz’da “Blockchain Destekli Koleksiyon Avatarları”nın lansmanını duyurdu.

Duyuru bloguna göre, sınırlı sayıdaki koleksiyon avatarları, protokolün “düşük maliyetli işlemleri ve sürdürülebilirlik taahhütleri” nedeniyle şu anda “Polygon’da depolanıyor”.

Duyuruyu takiben MATIC yükseliş trendine girdi. İşte, kripto para biriminin son üç gündeki performansı hakkında bilmeniz gereken her şey.

Son 72 saate genel bakış

MATIC, 7 Temmuz’daki duyurudan önce 0,52 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Bu yazının yazıldığı sırada 0,5746 dolar civarında işlem gören altcoin, son üç gün içinde %8’lik bir artış gördü. Bu süre içinde, token’ın piyasa değeri de 4,18 milyar dolardan 4,60 milyar dolara yükseleek %10’luk bir artış kaydetti.

İlginç bir şekilde, 24 saat içinde altcoin performansında bir düşüş gözlemlendi. Santiment’ten alınan verilere göre, fiyat 0,5746 dolar olarak sabitlendiğinde %3’lük bir düşüş kaydedildi.

CoinMarketCap’ten gelen veriler de son 24 saat içinde işlem hacminde de %55,75’lik bir düşüş olduğunu ortaya koyuyor.

MATIC

MATIC son 24 saatte biraz düşmesine rağmen, Göreceli Güç Endeksi (RSI) artan birikim gösteriyor.

RSI değeri, bu yazının yazıldığı sırada 55,36 endeksinde sabitlenmiş durumda. Benzer şekilde günlük zaman diliminde Para Akışı Endeksi de 57,79’da yukarı yönlü bir eğri üzerinde. Son birkaç gün içinde yeşil histogram çubuklarıyla işaretlenen MACD ise yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Cuma günü ne oldu?

MATIC’in son üç gündeki performansının zincir üstü değerlendirmesi, 8 Temmuz’dan bu yana temel metriklerde sürekli bir düşüş olduğunu ortaya koydu. Fiyatın 8 Temmuz’daki gün içi işlem seansı sırasında 0,611 dolara ulaşmasının ardından, önemli teknik göstergeler de yükseliş kaydetmişti. Ancak fiyatın düşmesiyle birlikte bu teknik göstergeler de kayıplarla karşılaştı.

Örneğin, MATIC işlemlerinde yer alan benzersiz adreslerin sayısı 8 Temmuz’da 3582’ye ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada ise günlük aktif adres sayısı 708’de kaldı.

Benzer şekilde, MATIC ağında oluşturulan yeni adresler 8 Temmuz’da 1723’e yükseldi. Ancak, o zamandan beri %17’lik bir düşüş kaydetti.

8 Temmuz’daki fiyat rallisinden yararlanırken, balina işlem sayısı da o gün yükseldi. 100 bin doların üzerindeki balina işlemleri 8 Temmuz’da %27 arttı. Ancak kısa süre sonra o da düştü.

1 milyon doların üzerindeki balina işlemleri için sayı 8 Temmuz’da 121 işlemle en yüksek seviyeye ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada ise yalnızca 6 idi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin