Polygon fiyat tahmini: MATIC fiyat rallisi sona mı erdi?
Polygon fiyat tahmini: MATIC fiyat rallisi sona mı erdi?

Polygon fiyat tahmini: MATIC fiyat rallisi sona mı erdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, Ağustos 2022’den bu yana 0,80 dolarlık yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor. Birkaç kez bu seviyenin üzerine çıkmasına rağmen, fiyat 1,40 dolarlık yüksek aralığın üzerine çıkmayı başaramadı.

MATIC tokeni, 6-13 Mart haftası boyunca uzun bir yükseliş mumu oluşturdu ve 1,40 dolar aralığına doğru yukarı yönlü bir hareket başlattı. Bu yükseliş hareketi, 50’nin üzerinde hareket eden RSI göstergesi tarafından da destekleniyor. Bununla birlikte, ralli ivme kaybederse, Polygon fiyatı 0,80 dolar aralığına düşebilir.

Polygon (MATIC) Weekly Movement

Polygon (MATIC) rallisi sona mı erdi?

Günlük zaman dilimi teknik analizi, MATIC fiyatının A-B-C düzeltme yapısının B dalgasında olduğunu gösteriyor. Bu tamamlandıktan sonra, başka bir dalga takip edecek.

Bunun nedeni, fiyatın yükselen destek hattından ayrılmadan önce beş dalgalık bir yukarı hareketi (siyah) tamamlamasıdır.

Sayım doğruysa, MATIC fiyatı 1,25 ila 1,32 dolar (0,5-0,618 Fib) seviyelerine doğru yükselecek. Günlük RSI’nin 50 (kırmızı simge) tarafından reddedilmesi nedeniyle, fiyatın şimdi daha önce belirtilen 0,81 dolar destek alanına doğru götürecek C dalgasını başlatması mümkündür.

Öte yandan, 1,32 doların üzerinde kesin bir kapanış, bu düşüş tahminini geçersiz kılabilir. Bu durumda, MATIC fiyatı 1,40 dolardaki uzun vadeli dirence yükselebilir ve muhtemelen patlayarak 1,92 dolara doğru hareket edebilir.

Polygon (MATIC) Price Movement

Sonuç olarak, en olası MATIC fiyat tahmini 0,81 dolara doğru bir düşüş olarak kabul edilebilir. Ancak, 1,33 doların üzerinde bir kapanış bunu geçersiz kılar ve 1,40 dolara ve muhtemelen 1,92 dolara bir artış başlatabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin