MATIC fiyat analizi: Yatırımcıların beklentisini karşılayabilecek mi?
MATIC fiyat analizi: Yatırımcıların beklentisini karşılayabilecek mi?

MATIC fiyat analizi: Yatırımcıların beklentisini karşılayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli majör coinleri arasına girmeyi başaran MATIC, yaptığı anlaşmalarla kısa sürede piyasada yer edindi. 2021 yılını oldukça başarılı geçiren Polygon’un yılın son çeyreğinde ne yapacağı merak ediliyor. Mayıs ayında bitirdiği ralliyi yeniden ateşleyebilecek mi?

Son 1 hafta içinde %30 oranında yükseldi. Perşembe günü ise yüzde 28’lik sıçramaya imza attı. Günlük grafikte yükselen bir kanal oluşturdu. Polygon, artan benimsenme ile birlikte %20 artış sergiledi. Yatırımcıların ana hedef beklentisi 2,40 dolar.

MATIC fiyatı, Ekim ayından bu yana yaklaşık %28 oranında ralli gerçekleştirdi. Polygon’un hareketin 5 aydan fazla bir süredir kısıtlı şekilde ilerliyordu. Bu dönemde önemli bir engel olan 1,77 doları aştı. Dünkü yükseliş baskısındaki artış, Layer-2 Token için 2.4$ civarındaki alanlara olası bir ralliyi tetiklediği gözüküyor.

Polygon’un yaptığı anlaşma fiyata yansıdı

MATIC, sigorta şirketi ile ilk ortaklığını kurdu. Tidal sigorta ile geniş kapsamlı bir oraklığa imza atıldı. Bu adımla birlikte Polygon’un DeFi ekosistemini güvence altına almasına yardımcı olması bekleniyor. Anlaşma ile ilgili ise ekip şu açıklamayı yaptı:

“Tidal Insurance aracılığıyla en kaliteli Poligon projeleri için güvenlik önlemlerini artırmayı amaçlıyoruz. Projelerin denetim, TVL ve diğer güvenlik önlemleri açısından belirli kriterleri karşılaması gerektiğini düşünüyoruz. Nitelikli projeler, sigorta sağlayıcıları için prim indirimi teklifi ve MATIC teşvikleri ile ödüllendirilecektir.”

Anlaşma MATIC fiyatını 2,40 dolara çıkarabilir

MATIC fiyatı 2,14 dolara yükseldikten sonra bir nefes aldı. Bu fiyat hareketi, yakın gelecekte Polygon için %20 kazanç öngören dört saatlik grafikte yükselen bir paralel kanal oluşturdu. MATIC fiyat artışı, grafik formasyonunun üst sınırı tarafından benimsenen 2.22$ bariyerinde geri dönüş aldı. Bu yüzden yukarı yönlü hareket kolay gözükmüyor. Buna bağlı olarak dört saatlik grafikte Göreceli Güç (RSI) Göstergesinin aşırı alım bölgesinden geri çekildi. Düzeltmenin devam ettiği görülüyor. 

Sonuç olarak Polygon 2,22 doları desteğe çevirmeli. 2,20 dolar destek olursa  bu da 2,40 dolara doğru belirleyici bir kırılmanın göstergesi olabilir. Anlık fiyat 2,00-2,04 aralığında %20’lik bir artış olması gerektiğini bizlere söylüyor. Bir tırmanış yapması halinde ise MATIC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,69$ civarında görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin