MATIC fiyat analizi- Teknik göstergeler düşüş sinyali mi veriyor?

MATIC fiyat analizi: Teknik göstergeler düşüş sinyali mi veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın geri çekilmesiyle birlikte kripto varlıklarda sarkmalar yaşandı. Birçok varlık diplerde destek seviyelerini denedi. Yeni bölgelerde denendi. Ancak daha düşüş gelmesine karşın yatırımcı tedbirli olmak istiyor. Polygon ise bu süreç içinde bir miktar geri çekilme yaşadı. Peki MATIC fiyat analizi için neler söylenebilir? 

Geçen ay boyunca MATIC fiyatı, günlük zaman çizelgesi grafiğinde simetrik bir üçgen modelinde yankı uyandırdı. Kripto pazarındaki son satışların ortasında, ayılar liderliği yeniden ele geçirdi. Alt destek trend çizgisini deldi. Ayılar satış baskısını sürdürebilir mi yoksa alıcıların geri dönüş şansı var mı? 

10 Şubat’ta Polygon, 50 DMA ve 2 dolarlık psikolojik seviyelerin ortak direncinden düştü ve alt destek trend çizgisine (1.6$) %20’lik bir düşüşle sonuçlandı. MATIC fiyat analizi için son günlerin en düşük seviyeleri görüldü. Dün itibarıyla yeni dipler oluştu. 

Alıcılar bu destek trend çizgisini savundu ve sabah yıldızı deseniyle geri döndü. Boğa döngüsü %16,5 yükseldi ve 1,88$ işaretine ulaştı.

MATIC fiyat analizi Düşüş eğilimi için son durum

MATIC fiyat analizi: Düşüş eğilimi için son durum

Aşağı eğimli 50-DMA, ayıların agresif bir şekilde satış yaptığını gösteriyor. Ayrıca, kripto para fiyatı 200 DMA’nın altına düşüyor ve 20 ile 100 DMA arasındaki düşüş eğilimi devam etmeyi teşvik ediyor.

Orta hat çevresinde dalgalanan günlük Göreceli Güç endeksi eğimi, piyasa katılımcıları arasında kararsızlığa işaret ediyor. Bununla birlikte, orta çizginin altındaki son düşüş, aşağı eğilimini vurguluyor.

MATIC destek ve direnç seviyeleri

MATIC destek ve direnç seviyeleri

MATIC fiyat analizi için alıcılar daha yüksek toparlanamadı. Bu da varlığın 1,88$’dan geri dönmesine neden oldu. Kripto pazarında artan satış baskısı, ayıları alt destek trend çizgisini ihlal etme konusunda destekleyerek kısa bir giriş fırsatı sunuyor.

Altcoin şu anda yeterli arz basıncını bulmak için ihlal edilen trend çizgisini yeniden test ediyor. Satıcılar fiyatı bu seviyede sürdürürse, MATIC fiyatı 1.5$’a ve ardından 1.3$’a düşecektir. 

  • Direnç seviyeleri – 2$ ve 2,4$
  • Destek seviyeleri – 1,5$ ve 1,3$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin