featured

MATIC balinaların gözdesi olmaya devam ediyor! Yüzde 25’lik yükselişin ardından satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, son 24 saatte %25’lik bir yükseliş yaşadı. Polygon, sıfır bilgi teknolojisiyle desteklenen Polygon ID’yi tanıttı. Yükseliş hareketleri bu yeni gelişmenin ardından geldi. Eğer momentum sürdürülebilirse altcoin daha fazla kazanç elde edebilir.

Polygon, geliştiricilerin bunun üzerine farklı uygulamalar oluşturmasını sağlamak için özel olarak geliştirilmiş bir Ethereum ölçeklendirme çözümüdür.

Çok sayıda farklı merkezi olmayan uygulamayı (dApps) destekleyebilen modüler bir çerçeve sağlama aracı olarak Polygon SDK’yı kullanır.

MATIC

Ayrıca, geliştiriciler, Polygon (MATIC) kullanarak, ZK toplamaları, bağımsız zincirler vb. teknolojilerden yararlanabilir.

MATIC, sistemi güvence altına almak ve yönetişim işlevselliğini sağlamak için kullanılabilen token’dır.

Büyüme için bir katalizör: Polygon Kimliği Entegrasyonu

15 Haziran 2022’de kullanıcıların faturalarını kripto para kullanarak ödemelerini sağlayan Spritz Finance  beta lansmanından sonra altcoin’in fiyatında hareketlenmeler görmüştük.

22 Haziran 2022’de Polygon, sıfır bilgi kriptografisi tarafından desteklenen, esasen özel ve kendi kendine egemen bir kimlik çözümü olan “Poligon Kimliği” olarak bilinen şeyin ilk yinelemesini başlattıklarını duyurdu.

Polygon ID, DAO’lar tarafından erişilemeyen bir dizi özelliği etkinleştirecek.

Bu teknoloji ile kullanıcılar, seçici kimlik bilgilerinin ifşasını kontrol etme olanağına sahiptir. Bunun yanı sıra Polygon ID, tamamen özel ve doğrulanabilir olma olasılığını da kolaylaştırır.

Bu çözüm, Iden3 protokolünü ve bir mobil cihaz üzerinden çalışabilen ZK teknolojisinin en güçlü uygulamasını oluşturan Circom ZK setini birleştirerek çalışır.

Polygon ID’nin eklenmesi, MATIC kripto para biriminin değerinde bir artışa neden olabilir.

Poligon (MATIC) satın almalı mısınız?

Bu yazının yazıldığı sırada MATIC 0,4948 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin’in değerinin ne kadar artabileceğini anlayabilmek için tüm zamanların en yüksek seviyesine ve önceki aylardaki performansına da göz atmak gerekiyor.

MATIC, 27 Aralık 2021’de 2,92 dolarlık değeri ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Mayıs ayı performansına baktığımızda ise altcoin’in en yüksek değerine 5 Mayıs’ta 1,1832 dolar ile ulaştığı görülüyor. En düşük değeri ise 12 Mayıs tarihinde 0,5406 dolardı.

Bunun anlamı 0,6426 dolar veya %54 oranında bir düşüş görme olasılığımızın olduğudur.

Son zamanlardaki değer artışını göz önünde bulundurarak, bu yükseliş koşusu devam ederse, MATIC token’ının Haziran 2022’nin sonuna kadar 0,8 dolara tırmanmasını bekleyebiliriz.

Öte yandan altcoin, 0,4 dolar seviyesinin altına düşerse yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin