MATIC analizi: Fiyatlanma da beklenti çoğalıyor…

MATIC analizi: Fiyatlanma da beklenti çoğalıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli majör altcoin olma yolunda ilerleyen Polygon, yeni bir fiyatlanma aşamasına geçebilir. MATIC analizi için 1.5 doları kritik bölge olarak söylemiştik. Ancak piyasadaki iyimser tablo devam ederse kripto para birimi beklenenden fazlasını verebilir.

MATIC fiyatı, 2021’in başından bu yana sürekli bir iyileşme gösterdi. Şimdiye kadar, parabolik ralli, 1 Ocak’tan itibaren %97’lik bir kazanç kaydetti. Ayrıca bir dip formasyonunun oluştuğunu ortaya koydu. Bu nedenle, kripto pazarında artan satın alma baskısı ile kripto para, son zamanlarda yükseliş modelinin 1,3 dolarlık boyun çizgisi direncinden koptu. 

Toparlanmanın ortasında, alıcılar 15 Şubat’ta yuvarlanan dip formasyonunun 1,3 dolarlık boyun çizgisi direncinden büyük bir kopuş yaşadılar. MATIC analizi için buradaki kopma fiyatta artık bir istikrar gösterdi. Peki daha fazla ne söylenebilir?

MATIC analizi: Hedef bölge neresi?

Yükseliş kırılması, alıcılara daha fazla ralliye liderlik etmek için güçlü destek sunmalıdır. 16 Şubat’ta günlük mum, 1,46 dolarlık yerel dirençten uzun vadeli bir ret göstererek, satıcıların bu direnci savunmaya devam ettiğini gösterdi.

Bu nedenle, MATIC’in fiyatı gün içinde %7,64’lük bir kazançla uzun bir yükseliş mumu gösterse de, alıcıların yukarıda bahsedilen satış baskısını baltalamak için günlük mumun 1,46$ bariyerinin üzerinde kapanmasına ihtiyacı var.

MATIC analizi için ideal bir yükseliş durumunda, yuvarlanan dip formasyonunun teknik kurulumu, 1,87 $ işaretine doğru bir yükseliş rallisine yol açmalıdır.

Teknik göstergeler

  • EMA’lar: 20 günlük EMA bozulmamış, madeni para sahipleri MAITC fiyatında agresif bir yükseliş rallisi bekleyebilirler
  • MACD: MACD (Mavi) ve sinyal (turuncu) çizgisi arasındaki bir yükseliş geçişi , alıcılar için ek onay oluşturan güçlü bir yükseliş işaretidir.
  • Direnç seviyeleri – 1,7 $ – 1,73 $ ve 2,05 $
  • Destek seviyeleri – 1,46 dolar ve 1,3 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin