featured

MATIC analizi: Fiyat kritik 1,5 doları görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni gelişmelerin ardından Polygon fiyatında olumlu gelişmeler sürüyor. Mainnet’in açıklanmasının ardından gözler direk fiyata çevrildi. Beklenti ise fiyatında daha fazlasını oluşturdu. Ağ kullanımda yaşanan artış henüz 2022 yılının sonlarında dikkat çekmişti.

MATIC analizi; 1,12$ destek bölgesinden yeni bir artış başlattı. Boğalar, 1,50 dolarlık direnç bölgesine doğru daha fazla kazanım hedefliyor gibi görünüyor.

Son birkaç seansta, poligonun fiyatı 1,20$ bölgesinin üzerinde güçlü bir artış gördü. MATIC, 1,25 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde net bir hareket için hız kazandı.

MATIC analizi: Fiyat yeniden aktif olduğunu gösteriyor

MATIC/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 1.255$ yakınlarındaki dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılmayı tetikledi. MATIC analizi ile beraber fiyatında çift hane kazancı sağladı.

MATIC fiyatı 1,30 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem görüyor. Yukarı yönde, ani bir direnç 1.398 dolar seviyesinin yakınında. İlk büyük direnç 1,40 dolar bölgesinin yakınında şekilleniyor. 1,40 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma sayesinde asıl hedef olan 1.5 dolar kendini gösterecektir.

MATIC için destek bölgeleri

Polygon 1.398$ ve 1.40$ direnç seviyelerinin üzerine çıkamazsa aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ani bir destek 1.348 dolar seviyesinin yakınında.

Ana destek, 1.255 dolar seviyesinde yer alıyor. Aynı zamanda burası trend çizgisinin bölgesi. Bir sonraki büyük destek 1,20 dolar seviyesinin yakınında.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD – MATIC/USD için MACD yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – MATIC/USD için RSI şu anda 60 seviyesinin üzerinde.
  • Ana Destek Seviyeleri – 1,30$ ve 1,255$.
  • Ana Direnç Seviyeleri – 1,40 Dolar, 1,48 Dolar ve 1,50 Dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin