featured

MATIC analizi: Boğa tuzağı fiyatı aşağıya mı çekecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanların güvenilir yatırımı haline dönüşen Polygon, şu günlerde kademeli olarak geri çekiliyor. 2022 yılının sonlarında yaşadığı ağ başarısını bu yolla beraber taçlandırdı. Öyle ki bu başarısı piyasa değerine göre 9. sıraya çıkmasını sağladı.

Piyasa değerine göre ilk 10 içinde kalabilen Polygon daha fazlasını verebilmek asına dinlenmeye geçmiş olabilir. MATIC analizi için önemli direnç bölgesi olan 1.45-1.50 dolar bölgesinde ayılar aktif kaldı. Fiyat bu aşamada bir miktar geri çekilme yaşadı. Peki MATIC analizinde daha fazlası beklenir mi?

MATIC analizi: Fiyatlanma düşüşü tetikler mi?

Altcoin  son iki haftanın fiyat hareketinde, 1,52 dolarlık direnç seviyelerinden V-top reddi gösterdi. Burada sergilenen modelle birlikte, varlığın fiyatında hızlı bir düşüşü sergileyen ters çevrilmiş bir V yapısı ile karakterize edilebilir.

Düşüş sırasında, MATIC analizi fiyatlanma noktasında  %17,5 değer kaybına uğradı. 24 Şubat’ta 1,3 dolarlık desteğin altına düştü. Düşüş piyasadaki beklentileri karşılamayan, Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) fiyat endeksinin beklenen değerden daha yüksek olduğunu göstermesiyle geldi.

Sonuç olarak MATIC analizinde, daha fazla kayıp olasılığı artabilir. Altcoin ihlal edilen desteğin altında devam ederse, satıcılar fiyatı 1.178 ve 1,06 dolara kadar düşebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin