MATIC 5 dolara ulaşırsa, yatırımcıların 100 doları ne kadar olacak?

MATIC 5 dolara ulaşırsa, yatırımcıların 100 doları ne kadar olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon ağı, ortaklıkları ve çeşitli projelerdeki genişlemesi sayesinde son bir yılda hızlı bir şekilde popülerlik kazandı. Ayı döneminde olmamıza rağmen polyon’un yerel tokeni MATIC ayakta durabildi.

Ağın hızla gelişmesi sayesinde Polygon (MATIC) fiyatında istikrarlı bir büyümeye görüldü. Öyle ki artık sektördeki popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi. Bu dönem içinde en değeleri ilk 10  varlık arasında girdi.

Token, geçen yılın başında, boğa koşusu başlamak üzereyken gerçekten toparlandı. Tüm zamanların en yüksek seviyelerinde manifold yükselmesine rağmen, kripto çökme olaylarından kaynaklanan son geri çekilmeler, MATIC için büyük fiyat düzeltmesine yol açtı.

MATIC ile ilgili beklenti yükseldi

Coinmarketcap’e göre MATIC fiyatı, son 24 saatte %1,27 artışla 0,7955 $ seviyesinde bulunuyor. Geçen yılki boğa koşusunun zirvesinde, kripto para birimi mevcut değerinin yaklaşık altı katına çıktı. Neredeyse bir yıl önce Aralık 2021’de MATIC fiyatı 2,72 dolardı. Bu arada, cryptopredictions.com’un tahminlerine göre, ilk 10 sıradaki kripto para biriminin birkaç yıl içinde 1.710 dolara kadar ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Bununla birlikte, web sitesi ayrıca kripto para biriminin 2023’e girerken büyük bir fiyat artışı sağlayabileceğini tahmin ediyor. Uzmanlar ise MATIC hakkında 5 dolarlık bir fiyat tahmininde bulunuyor. Şu an bile 100 dolarlık bir alım yapan yatırımcının parası 628 dolar olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin