Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP’nin fiyatı, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir düşüşün ardından toparlanma evresine girdi. Fiyat, mütevazi kazanç gösterdi ve bu durum yatırımcı çok memnun etmedi. XRP fiyat tahmininden önce son 24 saat içinde ortalama %0,5 arttığını bilmelisiniz. 

0,363344 dolardan XRP, Silvergate Bank’ın çöküşünün ardından piyasa çapındaki satışlar nedeniyle bir haftada %1,5 ve son 30 günde %5 düştü. XRP bugün diğer büyük kripto paraların performansıyla eşleşmemiş olsa da, tokenin önünde hala potansiyel olarak parlak bir gelecek gözüküyor gibi.

Majör altocin sonrasında ise, başka bir çökmüş finans kurumu olan Silicon Valley Bank’a maruz kaldığının ifşa edilmesiyle de tehdit edildi. Ancak kripto topluluğu mart sonu için XRP fiyat tahmini için CoinMarketCap’in anketinde toplandı.

XRP fiyat tahmini: Topluluğun mart sonu beklentisi ne oldu?

Kripto topluluğunun son altı aydaki XRP belirteci tahminlerinin %91,73’lük bir tarihsel doğruluğa sahip olduğunu kanıtlıyor. XRP fiyat tahmini için yapay zeka (AI) alternatif çıkarıyor.

Sonuçta kripto topluluğu birleştiğinde XRP/USD paritesi için beklentisini 0,41 olarak açıklıyor. XRP fiyat tahminine uygun bir alternatif haline getirdiğini belirtmek de önemlidir.

Topluluğun iyimser tahminlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, Ripple ile Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na da bağlı. Yasal sürecin yanında geniş kripto ve makroekonomik manzara gibi ekosistemini çevreleyen çeşitli faktörlere bağlı olacak.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin