“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?
“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?

“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” – Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para trader’ı ve YouTuber Ben Armstrong, Mart ayı için ilk dört kripto para seçimini belirledi. İşte Armstrong’un Mart ayında yükselmesini beklediği kripto paralar…

1- Alpha Finance (ALPHA)

Armstrong, 589.000 YouTube abonesine, ilk seçiminin zincirler arası merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Alpha Finance (ALPHA) olduğunu söyledi.

“ALPHA şu anda CoinMarketCap’te 124. sırada, ancak büyük olasılıkla ayın sonunda ilk 100’e geri dönecek. Görünüşe göre şu anda bugün %20’lik bir kırılmanın ortasında. “

2- Nord Finance (NORD)

İki numarada, DeFi’ye yatırım yapmayı basitleştirmeyi amaçlayan bir ekosistem var: Nord Finance (NORD).

“Bu kesinlikle bu ayki düşük değerli cevherimiz. Bu sanırım biraz önden koşan bir kripto para… Yani piyasa değeri 6 milyon doların altında. Nord Finance, elbette, tahmin ettiniz, merkezsiz finans projesi, kriptodaki en sıcak niş. NORD, zincirden bağımsız olan, yani herhangi bir zincirde çalışabileceği anlamına gelen gelişmiş bir DeFi ekosistemidir. NORD platformunda, SMART fonlarınızı yönetebilir, yüksek getiri elde edebilir, çapraz zincir takasları gerçekleştirebilir ve tüm bunları işlemlerinizde hiçbir ücret ödemeden yapabilirsiniz.”

3- Terra (LUNA)

Armstrong’un radarındaki üç numaralı DeFi ödeme platformu Terra (LUNA). Birkaç hafta konsolide edildikten sonra bir kopuşun eşiğinde olabileceğini söylüyor.

“Terra da bir DeFi projesi, dilerseniz internet için programlanabilir para. Terra, insanların kriptolarını sorunsuz bir şekilde harcamalarına izin veren farklı para birimlerine sabitlenmiş stabilcoinlere sahip. Bu sadece bugün ve bu ay için değil, aynı zamanda uzun vadede de gözünüzü dört açın. Tüm hedeflerini gerçekleştirirse, internetin para birimi haline gelebilir.”

4- Bitcoin (BTC)

Armstrong’un izleme listesindeki en büyük para Bitcoin. YouTuber, şimdi önde gelen kripto para birimini biriktirmeye başlama zamanının geldiğini vurguluyor.

“Gerçeklerle yüzleşelim: Bitcoin, bu noktada hepimizin yapabileceğini düşündüğümüzden çok daha iyi performans gösteriyor. Şubat ayının sonunda büyük bir düzelme olmadan önce bir patlama ve neredeyse 60.000 dolara büyük bir hareketle başladı. Bu kısa vadede portföylerimiz için kötü olsa da, gerçek şu ki, Mart ayındaki yükseliş hareketi için ay sonundaki düşüş hayati önem taşıyordu.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin