Mart Ayı Bitcoin İçin Yükseliş Ayı Olacak mı?
Mart Ayı Bitcoin İçin Yükseliş Ayı Olacak mı?

Mart Ayı Bitcoin İçin Yükseliş Ayı Olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzmanlar ve kripto para birimi analistleri, geçmişte yılın bu zamanlarında fiyat düşüşleri yaşadığı için Bitcoin’in nasıl performans göstereceği konusunda temkinli davranıyor.

Bitcoin’de kâr alımı

Bitcoin fiyatı, önümüzdeki ay 44.000 USD seviyesinde desteği sürdürmek istiyor. Bitcoin’in fiyatı, 45.000 doların üzerine çıkmadan önce hafta sonu fiyatında küçük bir düşüş yaşadı. Bazı analistler, daha fazla madencinin satış yaptığına ve bunun da son düşüşle sonuçlandığına işaret ediyor.

Bu bir uyarı nedeni gibi görünse de, uzun vadede yükselişe işaret edebilir. Glassnode’a göre, Bitcoin Harcanan Çıktı Kar Oranı (SOPR) “tam bir sıfırlama” gördü, bu da kâr almanın azalmış olabileceği ve uzun vadeli yatırımcıların BTC’yi tutmaya çalışacağı anlamına geliyor.

Decentrader kurucu ortağı Philip Swift, SOPR düşüşünün piyasanın gelecekteki sağlığı için bir ölçü olarak düşünülmeye değer olduğunu da belirtti. Bunun kripto piyasasında muhtemelen yükseliş noktası olduğuna inanıyor.

Mart Ayı tarihsel olarak Bitcoin için düşüş ayı

Bununla birlikte, birçok trader, Bitcoin’in bu ay nereye gidebileceği konusunda temkinli davranıyor. Tarihsel olarak, yılın bu zamanı BTC güç kazanmak ve fiyatı korumakta zorlandı. Geçen yıl Mart ayında Bitcoin, yıl boyunca değerini geri kazanmadan önce fiyatta bir düşüş gördü.

Uzmanlar, Bitcoin’in 44.000 ABD Doları ile 45.000 ABD Doları arasındaki bu mevcut fiyat seviyesinin izlenecek kilit seviye olmaya devam ettiğine inanıyor.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin