Tanınmış NFT uzmanı piyasanın nereye gideceği konusunda öngörülerini paylaştı
Tanınmış NFT uzmanı piyasanın nereye gideceği konusunda öngörülerini paylaştı

Marka ve içerik NFT platformu Curio, girişim ​​turunda 1,2 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Misli olmayan token (NFT) platformu Curio, bir girişim turunda 1,2 milyon dolar topladı.

Girişim ​​turu, A195 Capital, LongHash Ventures, MoonWhale Ventures’ın yanı sıra eski Time Inc. CEO’su ve Fox Entertainment yöneticisi Rich Battista’nın katılımıyla erken aşama risk sermayesi şirketi Future Perfect Ventures tarafından yönetildi.

Fon nerede kullanılacak?

Markaların ve içerik sahiplerinin dijital hayran deneyimleri ve koleksiyonlar oluşturmalarına olanak tanıyan Curio, nakit akışını ekibini ve operasyonlarını genişletmek için kullanmayı planlıyor. Ayrıca hayranların daha modern bir şekilde etkileşim kurmasını sağlayan teknolojisini ve iş ortağı entegrasyonlarını daha da geliştirmeyi planlıyor.

Platform ayrıca, misli olmayan tokenlar yaratmak isteyen markalar için platformun “işlevselliğini geliştirmek” üzere ödeme protokolleri Filecoin ve Polygon ile entegre olmayı planlıyor.

Curio CEO’su Juan M. Hernandez, “Curio, fandomun geleceğini başlatmayı ve en büyük hayranlarıyla daha derin duygusal bağlar kurmayı hedefliyor. Modern hayranlar, sevdikleri şeylerle daha fazlasını yapabilmeyi umuyor. Etkileşimli dijital yerlilerin, gittikleri her yerde, sertifikalı ve özgün bir şekilde eylemin bir parçasına sahip olmalarını sağlıyoruz.” ifadesini kullanıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin