30 Ağustos Bitcoin fiyat analizi: Destek ve direnç noktaları, beklenen yön ve çok daha fazlası
2 Mayıs Bitcoin analizi: BTC için beklenen seviyeler

Mark Yusko: “Bitcoin uzun dönemde 20 kat kazandıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Öğrenci borçları, kredi kartı borcu, ipotek, kurumsal krediler ve her türlü borç ABD borsasına büyük baskı yapıyor. Uzun vadede, Mark Yusko gelişmekte olan piyasaya inanıyor ve Bitcoin yatırımcıları için geçerli uzun vadeli bahisler olduğuna inanıyor.

Mark Yusko: “ABD borsası her geçen gün eriyor.”

Fast Money programına katılan, Morgan Creek Capital Management CEO’su ve baş yatırım sorumlusu Mark Yusko, ABD borsalarını “eriyen borsa” olarak nitelendirerek kaygılarını dile getirdi ve şirketleri artık karşılayamayacakları borcun altına girdikleri için uyardı. Mevcut borç türleri tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmaya devam ederken Yusko, ABD ekonomisindeki baskıların kredi balonunun patlamasına ve piyasanın ciddi bir şekilde zarar görmesine neden olacağını iddia ediyor.

Geçtiğimiz hafta, Menkul Kıymetler Sanayi ve Finansal Piyasalar Birliği, ABD’nin kurumsal borcunun iki yıl içinde ikiye katlanarak 9 trilyon dolara ulaştığını bildirdi. İddialarıyla alakalı daha çok ayrıntı veren Yusko şunları söyledi:

Bence bu yıl, piyasa bir buz küpü gibi yavaş yavaş eriyecek. Gelecek yıl, ekonomik yavaşlama ile daha da kötüye gidecek. Muhtemelen çift haneli rakamlar ve kredi balonu patlamaya başladığında yılın 2020 olacağını düşünüyorum. Ayrıca, uzun vadede Bitcoin portföyde bulunabilecek iyi bir varlık, çünkü merkezsiz bir ağ olarak varlığın performansı daha geniş finansal piyasalara bağlı değil.

Bitcoin (BTC) nasıl bir varlık?

“10 ila 20 yıl sonra yatırımınızın 20 kat fazlası para kazanabileceksiniz.”

Geçtiğimiz on bir ay içinde, vadeli işlemler piyasası dışında diğer birçok olası katalizörün fiyat eğilimi üzerindeki beklenmedik etkisi nedeniyle, varlık sınıfı, tüm zamanlardaki yüksek değerlemesinden yaklaşık yüzde 80’lik bir düşüş yaşadı. Yine de Yusko uzun vadede “büyük bir boğa” olduğunu ve gelecek yıllarda baskın kripto paranın daha çok kullanım, farkındalık ve benimseme elde edeceğini ve sonunda değer kazanacağını vurguluyor. Önümüzdeki 10 yıl içinde, internet sektöründeki dot-com balonunun ardından olduğu gibi, Yusko da yatırımda 10 ila 20 katlık bir geri dönüşün mümkün olduğunu şu sözlerle açıklıyor:

10 ila 20 yıl sonra yatırımınızın 20 kat fazlası para kazanabileceğinizi düşünüyorum. Bitcoin’in asimetrik dönüş profiline sahip olan birkaç varlık sınıfından biri olduğunu düşünüyorum.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin